Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Hvad nu 'Quick Nick'?

Formel 1 
10/07/09 

En der så absolut ikke har fået ret meget ud af det i denne sæson, er BMW Sauber køreren Nick Heidfeld. Allerede i sidste sæson blev han næsten dømt ude hos teamet, men fik en chance mere. Sammen med teamets manglende resultater, ser Nick Heidfelds præstationer ikke ligefrem overvældende ud. Skifter han til et andet team efter denne sæson?
 

Det er ikke ligefrem gået Nick Heidfelds vej i denne sæson. Teamet kan dog heller ikke ligefrem prale af de bedste resultater. Men hvad med Nick Heidfeld? Han fik trods en del kritik i sidste sæson, forlænget sin aftale med denne sæson, men hvordan er hans situation når denne sæson er slut? Teamet har ikke ligefrem imponeret ligesom ingen af kørerne i teamet har gjort meget væsen af sig i år.

Kun 8 points er det blevet til hidtil i år. Her skal Nick Heidfeld dog have at han har kørt de 6 points ind på kontoen. Men BMW Sauber kigger måske lidt mere langsigtet, og det spørgsmål er om Nick Heidfeld igen er på vippen. Han udelukker det ikke selv.


Er Nick Heidfeld begyndt at kigge efter anden arbejdsgiver?
(Foto: BMW Motorsport)

"Den direkte fokus er selvfølgelig på den nuværende situation sammen med teamet, men på længere sigt kan man godt deltage i diskussioner og samtaler."

Han virker dog meget ærlig i sine udtalelser når det gælder fremtiden.
"Man er nødt til at se på forskellige teams, ikke kun BMW Sauber. Men bare fordi det ikke fungerer så godt for os i denne sæson, så stikker jeg ikke bare af. Vi har opnået meget sammen, og jeg er overbevist om at BMW Sauber er i Formel 1 for at vinde."

"Fremtiden er umulig at forudsige. Jeg er her for at blive verdensmester, og hvis det sker i en alder af 40 år, er det okay med mig. En indikation kunne måske være at de kørere der i de seneste år har trukket sig tilbage, alle har været sidst i 30'erne. Jeg er 32 nu og har måske nogen gode år endnu i Formel 1."

Dons

Læs mere om:
  • Nick Heidfeld
  • BMW Sauber F1 Team
  •      ASETEK SIMSPORTS