Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ny motorleverandør til Red Bull i 2010?

Formel 1 
08/07/09 

Red Bull Racing overvejer at 'riden med på success bølgen' som Brawn teamet har i øjeblikket med performance fra Mercedes Benz motorene, og teamet overvejer nu at skifte fra de nuværende Renault motorer til i stedet at benytte Mercedes Benz motorer i 2010.
 

En anden medvirkende faktor til Red Bull Racing's eventuelle skift af motorleverandør, er at teamets nye top kører Sebastian Vettel er tysker, og mon ikke at Mercedes Benz folkene gerne vil se en tysk kører vinde med deres motor?
Skulle dette være tilfældet, kunne skiftet for Red Bull Racing teamet måske endda vise sig også at være en økonomisk gevinst, da Mercedes Benz måske vil sænke prisen for at få en tysk top kørere til at køre i en racer med deres motor.

Samtidig er det ingen hemmelighed at Mercedes Benz er på udkig efter nye teams at leverer motorer til, så de slipper for at fyre folk på deres motorfabrik her i krisetiderne.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Sebastian Vettel
  • Red Bull Racing
  •