Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

"Missionen fuldført"

WTCC 
08/07/09 

- siger James Thompson
James Thompson gjorde comeback i WTCC i weekenden. Samtidigt var han med i en debut da Lada for første gang stillede op med den nye Priora model. En debut der var præget af visse vanskeligheder, men som alligevel gav grobund for bedre resultater end det Lada hidtil har opnået.
 

Det var ikke meget at James Thompson havde kørt i Priora'en inden WTCC løbet i Porto. Faktisk var det kun en såkaldt shakedown-test han nåede at køre. Resultaterne af de indledende træningspas var måske ikke så imponerende, det vigtigste var dog at få kørt så mange kilometre som muligt, så Lada hurtigt kunne få data at arbejde videre med.


James Thompson på vej rundt i Portos gader
(Foto: Ladasport - RBM)

Det lykkedes også men i kvalifikationen måtte James Thompson kapitulere på den måde at den tekniske kontrol fandt at bilens ridehøjde ikke overholdt reglementet. James Thompson måtte derfor starte bagerst. Race 1 gav én 18 plads og race 2 én 15 plads. Alligevel betegner James Thompson indsats som tilfredsstillende og med ordene: "Missionen fuldført".

"Vi opnåede alt det vi gerne ville, nemlig at få bilen i mål, bevise holdbarheden og ikke mindst få bilen over stregen uden skader, således at man kan arbejde videre med udviklinen i stedet for at man skal bruge en masse tid på reperationer. Der er visse ting som vi har løbende har forbedret hen over hele weekenden, og de ting kan man nu metodisk arbejde videre med."

"Jeg mener at vi har fundet et godt udgangspunkt at arbejde videre med, så nu kan der arbejdes videre med at gøre bilen hurtigere. Jeg nød virkelig at køre i weekenden og glæder mig allerede til Brands Hatch om små 2 uger."

Dons

Læs mere om:
  • James Thompson
  • Russian Bears Motorsport
  • Porto (gadeløb)
  • 05/07/09 - Porto (gadeløb) - WTCC - FIA VM
  •