Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault 2000 Europa Serie

Dårlig weekend på Silverstone

FR 2000 EU 
06/07/09 

Formel Renault 2000 Europa SerieFor begge danskere i Formel Renault blev EuroCup weekenden på Silverstone en oplevelse af de, der helst skal registreres i glemmebogen.
Kevin Magnussen kørte, efter en egentlig ok kvalifikation hvor han var 3. hurtigst, en 6. plads hjem i løb 1 og en 10. plads i løb 2, hvilket gav ialt 6 points til kontoen.
 

For Marco Sørensen blev weekenden en endnu mere frustrerende oplevelse, da han til al overflod fik meddelt, at han har fået sine placeringer fra Hungaroring diskvalificeret. Grundet tekniske uoverensstemmelser med sin Motopark Academy racer, og han er således frataget sin pointhøst fra Hungaroring og er bombet tilbage til 4 points samlet.

I den samlede stilling om mesterskabet er de 2 Costaer (Felix da Costa og Albert Costa), suverænt i spidsen med hhv 75 og 71 points. Bedste dansker er nu Kevin Magnussen med 20 points på 8. pladsen samlet.

Med 3 dobbeltafdelinger tilbage om Eurocuppen, er der naturligvis stadig muligheder for vore 2 unge kometer, men med den stabilitet de førende hidtil har udvist, begynder det at se mørkt ud for de danske farver.

Søren Christensen

Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Marco L. Sørensen
  • Silverstone
  • 05/07/09 - Silverstone - FR 2000 EU
  •