Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Så gjorde de det igen - Mercedes

DTM 
04/07/09 

DTMSå gjorde de det igen. For syvende år i træk kunne Mercedes trække sig sejrrigt ud af løbet på Norisring. Der var ellers ikke meget der tydede på en gentagelse først i løbet. Audi havde sat sig på pole og formåede fra start at kontrollere løbet ved Timo Scheider.
 

Men da der var 5 omgange tilbage lykkedes det dog de to Mercedes kørere Jamie Green og Bruno Spengler at gå forbi Timo. Først gik Spengler forbi på omgang 76. Han måtte dog kort efter give pladsen tilbage, grundet en kørefejl. Herefter var det Greens tur til at indlede et angreb. Det lykkedes ham at gå indenom på omgang 79 af 80. Som en ekstra fjer i hatten til Mercedes, resulterede overhalingen af Timo Scheider i, at han mistede så meget momentum at Spengler og Mattias Ekstrom kunne gå forbi ved samme lejlighed. Derved kunne Mercedes fejre deres syvende sejr i træk på denne bane. Mercedes motorsportschef Norbert Haug, var da også svært begejstret over resultatet med 4 biler i top seks.

Norbert Haug, Vice President Mercedes-Benz Motorsport:
"Formentlig det bedste DTM løb til dato og vi vandt det. Tak Jamie, du var den bedste. Med samme bil vandt han endda sidste år også. Det må være en unik rekord. Denne sejr er den syvende i streg for Mercedes Benz, på Norisring banen og Jamie fik den fra syvende startposition. Lægger man dertil at de syv første biler, alle var inden for 3.8 sek. må vi konstatere at 7 var vores lykketal denne weekend".


Jamie Green
(Foto: Natascha Theisen)

Jamie Green.
"Dette var et formiddabelt løb i dag. Jeg vil gerne takke mit team for en perfekt bil og en perfekt strategi. Startende som 7'er, havde jeg på ingen måde forventet at ende øverst på podiet. Det er helt fantastisk og nu skal vi fejre det."


Bruno Spengler
(Foto: Natascha Theisen)

Bruno Spengler:
"Det var ærgeligt jeg ikke var i stand til at vinde. Efter jeg havde overhalet Scheider, lavede jeg en nedbremsningsfejl ved hårnålen og det var det. Tillykke til Jamie, jeg er glad for han bragte sejren hjem til Mercedes."

MiRo

Læs mere om:
  • Bruno Spengler
  • Jamie Green
  • Timo Scheider
  • Norisring
  • 28/06/09 - Norisring - DTM
  •