Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC - Invitation Only

Martin Marrill: Positiv udvikling på Jyllandsringen

DTC
Invitation Only 

04/07/09 

Den tredje DTC løbsweekend på sæsonen. Juniløbet på FDM Jyllandsringen den 27. / 28. juni blev en spændende oplevelse for Invitation Only køreren Martin Marrill, der skulle forsvare pointføringen i klassen.
Det glædelige var at Marrill nu har farten til at deltage i nærkampene i feltet på FDM Jyllandsringen, og tilfredsheden er til at føle på hos teamet fra Møn.
 

”Vi fandt en del tid, ” fortæller Martin. ”Og vi er nu i stand til at sætte fingeren på nogle ting, som har gjort os i stand til at forbedre os på Jyllandsringen. Og vi har fundet nogle yderligere forbedringer, som vi forventer at få glæde af til det kommende løb.”


(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

Det er en proces at starte i en ny løbs klasse som DTC Invitation Only. Pointføringen gled teamet af hænde ved det seneste løb, men dog kun med et enkelt point op til Jens Ole Mathiesens 145 point.

Og med den stadige forbedringsproces som Seat Leon Supercopa raceren gennemgår, bilen har ikke tidligere kørt på de danske baner, så glæder M-Sport teamet sig til løbet på Padborg Park.

”Vi ser meget frem til løbet på Padborg Park, hvor vi ved vi er hurtige, ” slutter Martin.


(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

Næste løb for Martin Marrill i DTC Invitation Only klassen, er Padborg Superprix og det finder sted den 8. / 9. august.

Aslak Vind
Press Officer
Martin Marrill
M-Sport


Læs mere om:
  • Martin Marrill
  • Jyllandsringen
  • 28/06/09 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •