Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Bakkerud kører 1000 kilometer LMS løbet på Algarve

Le Mans
Series 

03/07/09 

- og misser derfor DTM løbet på Oschersleben
Team Kolles havde en rigtig god debut på Le Mans med Audi R10 TDi sportsvognen, og opnåede to top 10 placeringer i deres debutår. Teamet vil gerne bygge videre på denne succes i Le Mans Serien, og en af de førende kræfter er danske Christian Bakkerud.
 

Christian kører en fuld 2009 sæson i både DTM og Le Mans Serien for Team Kolles. Begge serier har i slutningen af juli måned løb i kalenderen på samme dag, på to forskellige lokaliteter i Europa.

Det næste løb for Bakkerud bliver således den 31. juli, hvor DTM serien gæster Motorsport Arena Oschersleben i Tyskland, mens LMS serien kører løb på Motodromo Algarve i Portugal.


(Foto: Grand Prix Photo)
”Jeg har diskuteret sagen indgående med teamet, ” fortæller Bakkerud. ”Jeg har forpligtelser i både DTM og LMS serien, som begge kører løb i samme weekend. Hvis jeg kunne, ville jeg gerne køre løb i begge serier på samme tid.”

”Teamet og jeg har således konkluderet, at det ville være i vores bedste interesse at fokusere mine kræfter der hvor jeg har størst chance for sejr. Jeg elsker at køre i DTM serien, som er en af verdens bedste standardvognsserier. Men i Le Mans Serien har vi den største chance for succes, og jeg ved at teamet vil gøre alt hvad de kan for at få os på podiet.”

Team Kolles vil, som i de øvrige 1000 km Le Mans Serie løb, køre med to Audi R10 TDi sportsvogne, og Christian vil dele bil nummer #15 med det Le Mans testede mandskab bestående af Christijan Albers og Georgio Mondini.

Før Le Mans Serie løbet i Portugal i slutningen af juli måned, vil Bakkerud køre det kommende DTM løb på Zandvoort den 17. juli, samt alle øvrige DTM løb i 2009 kalenderen for Team Kolles.

Aslak Vind
Press Officer
Christian Bakkerud


Læs mere om:
  • Christian Bakkerud
  • Team Kolles & Heinz Union
  • Oschersleben
  • Portimão
  • 02/08/09 - Oschersleben - DTM
  • 02/08/09 - Portimão - Le Mans Series
  •