Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup

En intens opkørsel

Porsche
Carrera Cup 

03/07/09 

Forhåbningerne var til at mærke, da Nicki Thiim og Hermes Attempto-teamet ankom til Nürnberg forud for byløbet på Norisring. Efter at have fuldført en dags test på Zandvoort, følte Nicki sig også helt i topform og klar til at give den gas.
 

Lørdag var banen våd og glat, og kombineret med autoværn skræmmende tæt på asfalten opmuntrede det ikke til at tage for store chancer. Det blev dog til en 6. plads, absolut ikke utilfredsstillende, forholdene taget i betragtning.


Det var ikke optimalt vejr til en hurtig omgang under tidtagningen.
(Foto: Natascha Theisen)

Vejret var heldigvis blevet bedre søndag middag, og eksildanskeren var helt klar til dagens strabadser. Men allerede kort efter starten blev han skubbet i barrieren af en ivrig konkurrent. Der var ikke større skade på bilen, end at den kunne fortsætte. I det næste sving var der imidlertid sket et uheld, der tvang Nicki til at stoppe bilen for ikke at blive impliceret. En masse biler nåede at overhale ham, og før han kom afsted igen, var han henvist til 18. pladsen.

Modgang er heldigvis ikke noget, der slår en Thiim ud, og et racerløb er som bekendt først afgjort når det ternede flag bliver vist, så Nicki begyndte sin intensive jagt på bedre placeringer. Da målstregen blev krydset for sidste gang, var det med Nicki på 6. pladsen. En imponerende indsats, der med garanti er blevet bemærket på tribunerne.


På trods af småskader kunne Nicki køre sig fra 18. til 6. pladsen.
(Foto: Natascha Theisen)

'Det var et vildt race", fortæller Nicki. "I det første sving blev jeg kørt af, men der skete ikke andet end at styringen blev slået skæv. I det næste sving kørte nogen af banen og tvang mig til at stoppe helt - og så var jeg sidst! Så jeg er yderst tilfreds med at være sluttet på 6. pladsen..."

Selvom håbet om podieplaceringer fordampede, kan Nicki trøste sig med at være på 3. pladsen i mesterskabet.

Nickithiim.com

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • Norisring
  • 28/06/09 - Norisring - Porsche Carrera Cup
  •