Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC sport

Luc Alphand er i bedring efter alvorlig ulykke

MC sport 
03/07/09 

De franske medier kunne i starten af denne uge berette om at Luc Alphand var kommet alvorligt til skade under Rand'Auvergne, et 400 kilometer langt offroad MC rally løb. Luc Alphand kom forkert over et hop, og faldt derefter forover sin motorcykel.
 

Philippe Poincloux, Team Manager fra Luc Alphand Aventures, fortalte der at Luc Alphand mistede bevidstheden ved ulykken, men heldigvis kunne han selv trække vejret til trods for de skader han havde pådraget sig.

Der er allerede nu gode nyheder om Luc Alphand, som er opereret for de kvæstelser han har pådraget sig i den øverste del af rygsøjlen, og han har været ude og gå efter operationen.

Den foreløbige plan er at Luc Alphand skal blive på hospitalet 10 dage endnu, inden han kan komme hjem, hvor genoptræningen fortsættes.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Luc Alphand
  •