Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Dennis helt på toppen

Formel Ford - DK 
30/06/09 

Racertalentet Dennis Lind, Roskilde, har et stort ønske til årets julegaver: En ny hylde til pokaler. Ved weekendens afdeling af Formel Ford-mesterskabet i forbindelse med Bilen Juniløbet på FDM Jyllandsringen nøjedes han ikke kun med at sætte hurtigste omgangstid i tidtagningen - han vandt også begge søndagens løb!
 

"Målet var at forøge føringen ned til Jesper K. Egebart, så vi har et fornuftigt forspring med på sommerferie", fortæller Dennis. Og allerede i tidtagningen blev det første spadestik taget med den hurtigste omgangstid. Dermed var det kun at vente på søndagens to løb for den 16-årige racerkører.

Fra sin startplacering forrest på gridden lavede Dennis en god start, hvor den nærmeste konkurrent, Jesper K. Egebart, gjorde det modsatte. Efter få omgange var der skabt et godt forspring ned til nummer to og tre, Jesper Egebart og Nils Vestergaard. Forspringet på otte sekunder holdt til målstregen, og Dennis kunne endnu engang bestige præmiepodiets øverste trin.


Der var fart på Dennis Lind, Roskilde.
(Foto: Gripping Media)

Kort efter middag kunne Dennis endnu en gang levere en kanonstart, der var præcis som et urværk. De øvrige kørere blev efterladt på gridden, mens køreren i bil nummer 60 accelererede afsted mod endnu en pokal. Trods ivrige forsøg fra konkurrenterne, kom weekendens anden førsteplads aldrig i fare.

Med to pokaler og et forspring på 16 point ned til Jesper Egebart, kan Dennis gå på ferie med en flot føring af mesterskabet i Formel Ford-klassen. Trods de flotte resultater i den første halvdel af sæsonen, vil han ikke begynde at snakke om mesterskabet endnu: "Vi har kørt halvdelen af løbene, men jeg kan jo risikere at køre af banen eller få en teknisk defekt - selvom Elvin og Fluid-drengene plejer at gøre deres arbejde til topkarakter", siger han. "Selvfølgelig håber jeg på at vinde mesterskabet, men Jesper har før vist at han kan overraske, så lad os nu se efter ferien..."


Pokaler kan man aldrig få nok af!
(Foto: Gripping Media)

Tiden i folkeskolen er slut, og når sommerferien går på hæld, begynder Dennis sin uddannelse som industritekniker. Det bliver et spændende efterår for Dennis.

Dennislind.dk

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Jyllandsringen
  • 28/06/09 - Jyllandsringen - Formel Ford - DK
  •