Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC - Invitation Only

JM Racing overtog føringen i Invitation Only

DTC
Invitation Only 

02/07/09 

JM Racing er i år repræsenteret med to biler i løbene for Danish Touringcar Championship. Kasper Jensen (Aalborg) er med i den egentlig DTC-klasse, mens Jens Ole Mathiesen (Grindsted), stiller op i den specielle Invitation Only-klasse, som han efter weekendens løb på Jyllandsringen har overtaget føringen af.
”Den føring er jeg sådan set rigtig stolt af, for jeg kørte med en defekt benzinpumpe i løbene,” forklarer Jens Ole Mathiesen.
 

”Vi har to benzinpumper i min bil, og vi fandt ud af, at den ene satte mere og mere ud, og til sidst virkede den slet ikke. Det gjorde så, at Martin Marrill kunne køre ind på mig, for jeg kørte nogle elendige tider. Men jeg holdt min placering, og det er jeg glad for, når man tænker på, at vi har en ødelagt benzinpumpe.”

Men føringen i Invitiation Only-klassen er dog ikke den eneste milepæl, som JM Racing-køreren opnåede i weekenden.

”Det, jeg er mest stolt af, var, at mens tingene virkede, fik jeg sat ny personlig rekord i tidtagningen,” siger Jens Ole Mathiesen. Han kom for første gang under 1.13 minut for en omgang på banen. ”Jeg har flyttet mig rigtig meget, så det har været en god weekend.”


Jens Ole Mathiesen fører nu Invitation Only efter en weekend med personlig rekord.
(Foto: JM Racing)

Kasper Jensen formåede også at være i front. Det var i det andet heat, hvor han skulle starte fra pole position. Desværre blev det til en kortvarig fornøjelse.

”Jeg laver den dårligste start i min karriere overhovedet og fejldisponerer, hvornår jeg går på gassen, inden lyset slukker, og så kommer de andre omkring mig, og der sker lidt en dominoeffekt, så jeg ryger ned i feltet. Det kan jeg kun takke mig selv for,” lyder det ærligt fra Kasper Jensen, som ellers havde haft en god indledning på sin løbsdag.

”Vi fik ikke udnyttet vores tidtagning helt, hvilket gjorde, at jeg skulle starte ellever til første heat, men alligevel røg jeg uden om de strabadser, der var i heat et, og det gjorde, at jeg kom op og tog otteren og dermed pole position til heat to.”


Kasper Jensen var i front under andet heat.
(Foto: Jeppe Rimmen)

Finalen sluttede Kasper Jensen lige midt i feltet på en ottendeplads som tredjebedste privatkører.

”Heat tre var lidt et status quo-heat. Jeg tror, at jeg tager en plads i starten, og må overlade en lidt senere i løbet, men all over var farten nok der til, hvor jeg sluttede i heat tre,” konstaterer Kasper Jensen.

JM Racing

Læs mere om:
  • Jens Ole Mathiesen
  • Kasper Juul Jensen
  • JM Racing
  • Jyllandsringen
  • 28/06/09 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •