Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Claus Christensen havde en perfekt dag

Clio Cup - DK 
01/07/09 

Clio CupÅrhusianeren fik udbygget sin føring i Renault Clio Cuppen
Inden weekendens Bilen Juniløbet på FDM Jyllandsringen var Claus Christensen, Århus, i front af den hurtige mærkeklasse, Renault Clio Cup. Det er han også efter weekendens løb, blot med en endnu større margen, for østjyden gjorde rent bord, så hans forspring i tabellen voksede fra 10 til 17 points til Michael Christensen, Varde.
 

”Jeg havde en fin dag. Det var fantastisk med fint vejr og maksimumpoints. Jeg var bedst i træningen og jeg fik så to heatsejre. Der har været solskin hele weekenden, der hvor jeg har kørt. Det er bare fantastisk,” siger Claus Christensen.


Claus Christensen gik i front fra start og herefter blev han ikke indhentet.
(Foto: Henning Smed / DanskerBiler.dk)

Han nærmeste rival i de to løb var begge gange Michael Christensen.
”Michael pressede mig lidt på de første par omgange, men så satte vi lidt tempo på, og så var det ovre,” konstaterer Claus Christensen.

Til gengæld kneb det for den tredje af de tre kørere, som i år har vundet løb i Renault Clio Cuppen at følge med i søndagens løb.
”Jeg manglede fart. Slet og ret,” slog Jacob Kristensen, Selling, fast. ”Jeg har ikke haft farten i denne her weekend, og hvis jeg kunne fortælle, hvad det skyldtes, ville jeg selvfølgelig have gjort noget ved det.

”Jeg manglede fart i forhold til Claus og Michael, og det går mig selvfølgelig en kende på. Jeg synes, at jeg begyndte at få bedre fat på bilen i andet heat, men jeg havde samlet så meget snavs op på mine bagdæk, så min bil var svær at køre i den sidste halvdel af løbet. Jeg ved godt, at det var en tøsedrengsbeslutning, men så ville jeg hellere køre en tredjeplads hjem frem for at køre i gruset ved at prøve at presse dem. Men det kort af det lange er, at vi har manglet fart i denne her weekend.”

Mens der ikke var megen kamp om top 3-placeringerne, blev der længere nede i feltet kørt tættere. Duoen Jan Seerup, Greve, og Martin Sally, Hjortshøj, fortsatte i det store og hele den duel, parret havde haft ved den foregående afdeling på Padborg Park, men med en markant forskel. Denne gang var det Jan Seerup, som i begge løb sluttede bedst af de to kørere på fjerdepladsen.

Løbets dramatiske indslag blev leveret af Anders Fjordbach, Aalborg, og Martin Frederiksen, Odense, som på første heats indledende omgang stødte sammen, så begge måtte udgå. Duoen var dog klar igen til andet heat, hvor de atter kæmpede, og her lykkedes det Martin Frederiksen at tage femtepladsen med et halvt sekunds forspring.

Stillingen i Renault Clio Cup:

Plac. Kører Mærke Point
1 Claus Christensen Renault Sport Clio III 115
2 Michael Christensen Renault Sport Clio III 98
3 Jacob Kristensen Renault Sport Clio III 89
4 Jan Seerup Renault Sport Clio III 69
5 Martin Sally Renault Sport Clio III 61
6 Anders Fjordbach Renault Sport Clio III 59
7 Ronni Nielsen Renault Sport Clio III 46
8 Jan Engelbrecht Renault Sport Clio III 34
9 Preben Møller Renault Sport Clio III 33
10 Ronnie Bodekær Renault Sport Clio III 21
11 Kevin Magnussen Renault Sport Clio III 18
12 Kent Bernsdorf Renault Sport Clio III 16
13 Martin Frederiksen Renault Sport Clio III 11
14 Dennis Elgaard Renault Sport Clio III 7

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Claus Christensen
  • Jacob Kristensen
  • Jan Seerup
  • Martin Sally Pedersen
  • Michael Christensen
  • Jyllandsringen
  • 28/06/09 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •