Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Suzuki Swift Challenge

Mekanisk defekt satte Nick Reimersø tilbage

Swift Challenge 
29/06/09 

Nick Reimersø og HP Racing havde håbet på en gentagelse af resultaterne fra sidste afdeling i Suzuki Swift Challenge klassen. Desværre gik det ikke helt sådan, da en mekanisk defekt sendte Nick Reimersø ud i første heat.
 

Weekenden startede lovende for Nick Reimersø. I den fri træning var han urørlig og satte den hurtigste tid i sessionen. Også i tidtagningen forud for det første heat, var Nick Reimersø hurtigst, så alt gik som det skulle. I første heat kom dog en stor skuffelse. En bærearm knækkede og sendte Nick Reimersø ud af løbet. Han sluttede dette heat 6 omgange tilbage i forhold til vinderen. Eneste lyspunkt var at Nick Reimersø nåede at sætte heatets hurtigste omgang inden han udgik.


Nick Reimersø på jagt efter førstepladsen
(Foto: Motorsporten.dk)

Så fik mekanikerne travlt med at fremskaffe en ny bærearm og få den monteret så bilen kunne være klar til andet heat. Her skulle Nick Reimersø søge at revanchere sig, men førstepladsen nåede han ikke trods ihærdige anstrengelser. Han måtte tage til takke med tredjepladsen, men en plads på podiet var sikret. Også i andet heat kørte Nick Reimersø den hurtigste omgang.


Nick Reimersø på podiet på tredjepladsen i andet heat
(Foto: Motorsporten.dk)

I forbindelse med at bærearmen knækkede, skete der også en skade som ikke er helt fastlagt endnu. Dette gjorde at Nick Reimersø måtte holde lidt igen på omdrejninger i motoren. Det er selvfølgelig ikke optimalt når man skal køre race. Nu er der en sommerpause, hvor bilen skal gennemgå et større tjek, og hvor man forhåbentligt finder fejlen. Nick Reimersø er i hvert fald opsat på at tilbageerobre førstepladsen.

Dons

Læs mere om:
  • Nick Reimersø
  • HP Racing / Henrik Poulsen
  • Jyllandsringen
  • 28/06/09 - Jyllandsringen - Swift Challenge
  •