Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

FCM skal være på fra start

SuperLeague 
27/06/09 

Hård lodtrækning til FC Midtjyllands racer
Fredag klokken 18.00 blev der trukket lod til den første tidskørsel i Superleague Formula-sæsonen 2009. FC Midtjyllands Kasper Andersen trak som den sidste kører sit lod op af bowlen, og det blev en hård lodtrækning for den 24-årige racerkører.
 

FC Midtjylland kom i pulje med AC Milan, Galatasaray, PSV Eindhoven, Olympiakos, FC Basel, Corinthians, FC Porto og Glasgow Rangers. Kasper Andersen skal dermed træde hårdt på speederen fra start.

- Det er den stærkeste af de to grupper. I Gruppe A er det Liverpool og Flamengo, der er de to hurtigste hold, men i vores gruppe er der flere. AC Milan, Olympiakos, Corinthians, Porto og os er rigtig hurtige, og jeg tror, at det bliver mellem de hold, det skal afgøres, siger Kasper Andersen.

Selvom FC Midtjylland er ny i Superleague Formula, så tror Kasper Andersen på, at mulighederne for en god midtjysk tidskvalifikation er tilstede.

- Jeg tror, at vi har en udmærket chance. Vi havde en rigtig god dag i dag, og det håber jeg og tror på, at der fortsætter i morgen, siger Kasper Andersen.

I sidste weekend kørte Kasper Andersen Formula Masters i tjekkiske Brno, og omvæltningen fra Masters til Superleague kan godt være lidt hård for kroppen.

- Man ser ikke så meget, når man kører Superleague Formula. Bilen 2,5 gange så stor som Formula Masters-bilen, og den er ufattelig tung. Man skal bruge mange kræfter på at trække bilen rundt. Når der er nye dæk, så kræver det endnu mere. Dækkene er ligesom tyggegummi, der klister til vejen, så der får man brugt nogle muskler, siger racerkøreren, som dog påpeger, at han ikke er så slidt, at det får betydning for lørdagens løb.

Kasper Andersen kører træning fra klokken 9.30 lørdag morgen, mens tidskvalifikationen startes klokken 16.00.

FC Midtjylland


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • FC Midtjylland
  • Magny-Cours
  • 28/06/09 - Magny-Cours - SuperLeague
  •