Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Mercedes ser frem til løbet på Norisring

DTM 
27/06/09 

DTMEfter at have vundet sidste løb på Lausitzring, vender Mercedes, fuld af fortrøstning snuden mod Norisring og hvad der må betegnes som DTM's svar på Monaco. Den 2.3 km korte bane køres på offentlig vej og ligesom Monaco, ligger den halve sejr gemt i at få pole om lørdagen.
 

Noget der er lykkedes Mercedes ganske godt, hvilket sejre de seneste 6år er et vidnesbyrd på. Det får dog ikke Mercedes motorsportschef Norbert Haug til at hvile på laurbærene.

"Vi ser frem til årets højdepunkt i Nürnberg og vil have fuldt fokus på vores arbejde, da vi er udemærket klar over, at vi ikke kan gentage vores succeser med mindre vi udvikler os."


Kan Mercedes gentage tidligere triumfer på Norisring?
(Foto: DTM Media)

Også Mercedes kørerne ser frem til løbet, specielt sidste års vinder Jamie Green glæder sig.

"Sidste år vandt jeg løbet på Norisring og jeg kan næsten ikke vente med at stille til start i år. Banelayoutet ser simpelt ud, men har bestemt sine tricky steder. De mange ujævnheder på banen, stiller store krav til koncentrationen, specielt når du bremser ned til hårnålene. Samtidig er temperaturene ofte høje på dette tidspunkt af året og det kan blive ganske ukomfortabelt i bilen med op til 60 grader i kabinen og det i et løb der varer 80 omgange. Så det gælder om at have god kondition."

MiRo

Læs mere om:
  • Jamie Green
  • Norisring
  • 28/06/09 - Norisring - DTM
  •