Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Martin Marrill ser frem til Juniløbet på Jyllandsringen!

Danish
Touringcar
Challenge 

26/06/09 

Forårssæsonen går på hæld! Martin Marrill og resten af M-Sport har haft travlt med at gøre klar til Juniløbet den 27. / 28. juni på FDM Jyllandsringen, hvor han med sin Seat Leon Supercopa deltager i DTC Invitation Only klassen.
 

”Jeg glæder mig til at køre igen. Det er efterhånden længe siden jeg sidst har siddet i en racerbil. Jeg glæder mig også til at køre på Jyllandsringen igen, vi har lært en del om bilen siden vi debuterede ved Åbningsløbet i maj måned.”


(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

”Dels har vi lært meget om opsætning af bilen, og dels har jeg lært en hel del om at køre forhjulstræk på Jyllandsringen. Vores Seat er 100 kilo tungere end resten af feltet, og det har sine omkostninger når der er så mange sving på banen.”

DTC Invitation Only klassen føres af Martin Marrill med 99 point, foran Jens Ole Mathiesen med 94 og slutteligt John Hansen med 74 point. Martin Marrill har dog endnu til gode at løfte en Invitation Only pokal efter en DTC afdeling.

Stabilitet i hvert heat har været nøglen til M-Sport teamets fremgang. Men konkurrencen er hård i klassen, og der er ingen grund til at tro at konkurrenterne ikke vil give alt for at komme først over stregen i weekenden.

”Vejret kommer til at spille en stor rolle for os, bliver det regnvejr kan alt ske. Men kommer den smukke danske sommer tilbage, så vil vores forhjulstrukne Seat Leon Supercopa hurtigt begynde at slide sine fordæk op. Med dækslid kommer understyring, og så er Jyllandsringen lang at komme rundt på.”


(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

”Men jeg er som altid optimist, og jeg er utrolig glad for at vi som team er nået så langt på bare en halv sæson!, ” slutter Marrill. DTC transmitteres direkte i TV på løbsdagen fra Juniløbet, på den nye kanal 6´eren, og TV2Sport sender redigerede highlights i ugen efter løbet.

Løbsweekenden har følgende program:

Lørdag den 27. juni 2009
10:50 Træning
13:55 Træning
16:05 Tidtagning

Søndag den 28. juni 2009
10:35 Warm up
12:30 Kval.heat 1
15:40 Gridshow
16:05 Kval.heat 2
16:55 Finale

Aslak Vind
M-Sport


Læs mere om:
  • Martin Marrill
  • Jyllandsringen
  • 28/06/09 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her