Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Vinduespudseren er gæstekører i Advan Cup

Advan Cup 
27/06/09 

Den 55-årige vinduespudser fra Jelling Niels Ole Andersen der normalt kører i en 380HK BMW i Special Saloon Car klassen, har til weekendens løb på Jyllands-Ringen lejet David Falchs gamle Peugeot 307 racer for at måle om han stadig er konkurencedygtig i gr. N , som han vandt tilbage i år 2000 - i en Peugeot 106 GTI.
 

Hvis det går godt er det planen at stille op næste år og køre om mesterskabet.

Niels Ole Andersen ser frem til at konkurrere mod biler, der er rimeligt ens i ydelse og opbygning og ikke som det er tilfældet i Special Saloon klasserne, hvor der er over 100HK forskel i ydelse på bilerne og hvor det er pengene der er med til at bestemme hvor hurtigt man kan komme til at køre.

Der er i øjeblikket flere følere ude om køb af forskellige biler i klassen, men under alle omstændigheder er det en tændt vinduespudser der stiller op og håber på et godt race.

Team Vejle Racing


Læs mere om:
  • Niels Ole Andersen
  • Jyllandsringen
  • 28/06/09 - Jyllandsringen - Advan Cup
  •