Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Langstreckenpokal

Klar til VLN 5

Langstreckenpokal 
26/06/09 

Femte afdeling af det tyske langdistancemesterskab VLN finder sted i den kommende weekend. Som altid foregår løbet på Nürburgrings legendariske Nordschleife – Det grønne Helvede.
 

”Det havde været fantastisk at kunne melde vores Aston Martin klar, men der er stadig småting vi skal bruge sommerpausen på at få løst”, fortæller Teamchef Jan Kalmar.


(Foto: GRC Racing)

I stedet koncentrerer teamet sig om Spano Rennsport Techniks BMW 120d, der markedsføres af GRC Racing, og sidst den var på banen hjemførte en 3. plads i dieselklassen ved 24-timersløbet på netop Nürburgring.

”BMW'en skal på lørdag køres af en norsk duo. Harald Hansen, der efterhånden har mange løb for os på samvittigheden – ikke mindst 24H Nürburgring og Erik Steinbråten der er et lidt mere ubeskrevet blad i denne sammenhæng”, fortsætter Jan Kalmar.


(Foto: GRC Racing)

”En ny kører er selvfølgelig altid spændende, men jeg er overbevist om, at han vil løfte opgaven, så vores ambitioner bliver som altid: Vi vil på podiet!”.

VLN 5 finder sted lørdag d. 27. juni. kl. 12.00, men allerede fra kl. 8.30 er der træning og kvalifikation.


Læs mere om:
  • GRC Racing
  • Nürburgring
  •