Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup

Norisring - sæsonens højdepunkt

Porsche
Carrera Cup 

27/06/09 

For Nicki Thiim er der ingen tvivl om, at denne weekends Porsche Carrera Cup-løb på Norisring er sæsonens højdepunkt. 'Det er som F1 i Monaco, hvor alle de vigtige mennesker kommer for at se racerløb', fortæller Nicki.
 

Derfor har han i ugens løb været på Zandvoort-banen i Holland for at varme op til Norisring og lave setup til løbsweekenden midt i juli, hvor hele DTM-cirkusset gæster den kuperede racerbane.


Nicki Thiim kører i weekenden på Norisring-bybanen i sydtyske Nürnberg.
(Foto: Natascha Theisen)

'Vi krydser alle fingre for, at Nicki fortsætter med at at levere præstationer i stil med hvad han har gjort på Hockenheim og Eurospeedway Lausitz', fortæller Nicki's far, Kurt Thiim.

På grund af den relativt korte bane, ligger der ofte 15-18 biler indenfor et sekund, så tungen skal holdes lige i munden, når et helt felt Porsche 997 Cup-biler bliver sluppet løs i Nürnbergs gader.

Nickithiim.com


Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • Norisring
  • 28/06/09 - Norisring - Porsche Carrera Cup
  •