Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jens Møller: Det skal gå bedre end sidst

Danish
Touringcar
Challenge 

26/06/09 

Team FDM Motorsport er klar til årets næste runde af Danish Touringcar Championship. På FDM Jyllandsringen finder årets tredje mesterskabsrunde sted, og Jens Møller og teamkammeraten Casper Elgaard ser frem til en weekend, hvor begge kørere forventer fremskridt.
 

”Vi har fået lavet nogle opdateringer på bilen. Vi har fundet nogle ting og så kommer vi tilbage til en bane, vi har kørt på, så det skal da gå bedre end sidst,” siger Jens Møller. ”Ved det sidste løb gik det rimeligt fornuftigt, så lad os håbe, at nogle af konkurrenterne har fået så meget vægt i, at det kan gøre lidt ondt på dem. Jeg tror godt, at der kan komme en lille overraskelse fra Møller, og at jeg kan vinde DTC Cuppen. Lad os se.”


Jens Møller satser på at vinde privatcuppen.

Netop FDM Jyllandsringen er udskældt som værende en bane, der er svær for de forhjulstrukne DTC-biler. Men faktisk ser duoen fra Team FDM Motorsport frem til at skulle køre på racerbanen ved Silkeborg.

”Jeg vil hellere køre på Jyllandsringen i Seaten end på Padborg Park, for bilen går ikke så stærkt lige ud. Vi havde i hvert fald ingen topfart på Padborg Park ved det sidste løb,” slår Jens Møller fast.

”Jeg tror, at vi er bedre stillet på Jyllandsringen end på Padborg Park,” tilføjer Casper Elgaard. ”Vi har kørt mere her. Vi har testet her en weekend, og så har vi haft første afdeling, hvor Jens kunne følge nogenlunde med. Jeg tror, at vi er bedre stillet, men hvor meget vil tiden vise.”

I kampen om det generelle mesterskab indtager Jens Møller og Casper Elgaard placeringer som nummer otte og 13, og når det gælder privatkørernes mesterskab, er Jens Møller på en andenplads.

”Vi skal blande os i top 5-8-stykker, og så gælder det om at være der, når vi skal være der, og så ved man ikke, hvad der kan ske,” siger Jens Møller om sin strategi for weekenden. ”Jeg skal vinde privat cuppen og så skal vi bare gøre det lige som sidst, men bare lade være med at køre af. Så giver det hele sig selv, for så kommer vi på pallen.”


Casper Elgaard vender tilbage til DTC med en Le Mans-sejr i bagagen.

Casper Elgaard var også på pallen, da han sidst kørte racerløb. Det var på Le Mans, hvor han var med til at sikre den første danske teamsejr i 24-timers løbet.

”Denne her weekend skal gerne gå bedre, end da jeg sidst var ude at køre DTC,” siger Le Mans-vinderen. ”Vi er stadigvæk et nyt team, og vi skal bare forbedre os gang for gang. For mig var det sidste DTC-løb en frygtelig weekend. Jeg havde ikke farten. Jeg havde ikke resultaterne, men jeg havde bulerne. Det skal der laves om på. Vi skal med op og kæmpe med, der hvor det er sjovt at være.”


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • Jens Reno Møller
  • FDM Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 28/06/09 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •