Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

SuperLeague Formula

SuperLeague Formula - sæson starter

SuperLeague 
27/06/09 

Her i weekenden starter en ny sæson i SuperLeague Formula serien som fik sin debut sidste år. Kasper Andersen fik sin debut i serien sidste år, uden de store resultater - teamet fungerede mildest talt dårligt. I år er der ny boller på suppen - og heldigvis med en dansk klub som deltager og som står bag Kasper Andersen.
 

SuperLeague Formula starter i weekenden sin anden sæson. I år har vi fornøjelsen af at en dansk klub deltager med en dansk kører. FC Midtjylland har hyret Kasper Andersen som deres kører, og med sig har man Hi-tech teamet som også har stået bag Kasper Andersen i Formula Masters serien. Det er i blevet til adskillige points og ovenikøbet en sejr i opvarmningen forud for SuperLeague Formula premieren.

Sæsonen starter i år på Magny-Cours banen i Frankrig. Det er ikke udelukket at det kan blive en nervøs start. Flere nye kørere er kommet til, ligesom biler og motorer er blevet opgraderet i forhold til sidste sæson. Afviklingsformen er også ændret idet man udover de to sædvanlige heats, også kører en superfinale med de tre bedste fra de to heats. Det gælder dog ikke for alle afdelinger.

18 fodboldklubber deltager i år i serien, som også har fået ny hovedsponsor. Et stort oliefirma - Sonangol - har lavet en to-årig aftale med arrangørerne af serien. En tidligere Formel 1 kører har fundet vej til SuperLeague Formula. Det er Giorgio Pantano som også har været omkring Formel 3000 og GP2.

Det bliver i øvrigt muligt at følge løbene på TV. Både TV 3+ og Eurosport2 dækker åbningsløbet på Magny-Cours.

Startlisten til året første SuperLeague Formula løb:

Bil nr. Team/Klub Kører
2 Sporting Clube de Portugal Pedro Petiz
3 AC Milan Giorgio Pantano
4 Galatasaray DuncanTappy
5 PSV Dominick Muermans
6 Al-Ain FC Miquel Molina
7 Flamengo Enrique Bernoldi
8 Anderlecht Yelmer Buurman
9 Olympiacos Davide Rigon
10 FC Basel Max Wissel
14 Corinthians Antonio Pizzonia
15 Atlético Madrid Ho-Pin Tung
16 FC Porto Tristan Gommendy
17 Glasgow Rangers John Martin
19 Tottenham Hotspur Craig Dolby
21 Liverpool FC Adrián Vallés
22 AS Roma Jonathan Kennard
24 FC Midtylland Kasper Andersen
69 Olympique Lyonnais Nelson Panciatici
Dons

Læs mere om:
  • Giorgio Pantano
  • Kasper Mengers Andersen
  • Magny-Cours
  • 28/06/09 - Magny-Cours - SuperLeague
  •      ASETEK SIMSPORTS