Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Audi fejrer 100 års jubilæum

DTM 
26/06/09 

DTM - gerne med en sejr
Audi kan i Juli måned fejre deres 100 års jubilæum. Og hvad ville være mere passende end at krone jubilæet med deres sejr nummer 50 i DTM.
 

At dømme ud fra statistikken, kan dette dog vise sig at blive en svær opgave. Audi's seneste sejr på Norisring, der paradoksalt nok, er placeret i Audi's baghave, dateres således tilbage til 2002 sæsonen, hvor Laurent Aiello formåede at komme øverst på podiet.


Christian Bakkerud
(Foto: Natascha Theisen)

Efter 6 års tørke vil Audi derfor uden tvivl sætte alle sejl til, for at hente trofæet tilbage til Ingolstadt. Så meget, at Audi under udviklingen af dette års DTM racer, rent faktisk tog højde for nogle af de særegne egenskaber Norisring byder på. For at få succes på den 2,3 km korte stop and go bane, er det specielt vigtigt at have en bil med god top speed, traktion og gode bremser.


Tom Kristensen
(Foto: Natascha Theisen)

Om det vil lykkedes Audi endelig at vinde på hjemmebane må vi dog vente til weekenden med at finde ud af. At der vil blive byttet maling Audi og Mercedes imellem kan der dog ikke herske tvivl om.

MiRo

Læs mere om:
  • Laurent Aiello
  • Norisring
  • 28/06/09 - Norisring - DTM
  •