Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

JM Racing forventer gode resultater

DTC Cup 
25/06/09 

Når det sidste løb i forårssæsonen i Danish Touringcar Championship i weekenden køres på Jyllandsringen, er JM Racing naturligvis at finde i feltet med sine to kørere, Kasper Jensen (Aalborg), der kæmper med i DTC Cuppen, og Jens Ole Mathiesen (Grindsted), som er blandt deltagerne i Invitation Only-klassen.
 

”I sidste uge havde vi en test på banen, hvor vi fik lejlighed til at prøve nogle af de forbedringer af, som vi har puslet med, og jeg synes, at vi fandt noget, som kunne hjælpe os i den rigtige retning, så set i det lys forventer jeg nogle gode resultater,” siger Kasper Jensen.


Kasper Jensen har testet på Jyllandsringen inden weekendens løb.
(Foto: JM Racing)

Nordjyden kører i en BMW 320i E46, som er en af feltets mest gennemprøvede og vindende modeller. Alligevel er der mulighed for at arbejde med racerbilen og dens indstillinger.

”Det var opsætningsmæssige forbedringer, som vi arbejdede med. Ved vores test havde vi tid til at prøve nogle ting af, som vi havde planlagt, og jeg synes, at vi fik prøvet noget, som gik i den rigtige retning,” siger Kasper Jensen, som sidste år kørte i en anden BMW-model i DTC-serien.

”Den bil, jeg kørte i sidste år, var en noget anderledes bil. Jeg kan selvfølgelig trække noget på erfaring ved, at det også var en bil med baghjulstræk, men ellers er det to biler, der skal køres på to forskellige måder. De ligner faktisk heller ikke hinanden så meget, så rent opsætningsmæssigt starter man på bar bund igen.”

Noget anderledes forholder det sig for Jens Ole Mathiesen. Han har flere års erfaring i den BMW M3 E46, som han kører med i Invitation Only-klassen, så han kender bilens begrænsninger og muligheder. Og her er vejrudsigten for den kommende weekend meget velkommen.

”Det bliver jo dejligt vejr,” slår Jens Ole Mathiesen fast. ”Jeg vil hellere have, at det bliver rigtig varmt, end at det bliver regnvejr. Hvis det er regnvejr, kan vi slet ikke følge med, men når det bliver varmt, har vi en lille fordel.”


Jens Ole Mathiesen gælder sig til den kommende weekends varme.
(Foto: JM Racing)

”E46’erens arbejdsområde er stærkere, når det er varmere i vejret, og det vil være varmere i vejret. Der er en ekstra køler i bilen, og så er det en meget stærkere motor. Ja, faktisk er det den bedste motor, rent holdbarhedsmæssigt, så vi håber faktisk på en varm weekend.”

JM Racing


Læs mere om:
  • Jens Ole Mathiesen
  • Kasper Juul Jensen
  • JM Racing
  • Jyllandsringen
  • 28/06/09 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •