Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Sally Racing kæmper mod uret

Clio Cup - DK 
25/06/09 

Clio CupVed det sidste løb i Danish Endurance Championship på Padborg Park, var Team Sally Racing så uheldige at få ødelagt motoren i den Renault Clio III som de stillede op i - den samme bil som Martin Sally Pedersen normalt benytter i Clio Cup mesterskabet, og den kommende weekend køres der igen løb i Clio Cup mesterskabet ved 'Juniløbet' på Jyllands-Ringen.
 

Motoren er netop kommet tilbage fra renovering, en opgave der udføres af Clio Cup klassens tekniske kontrollant, der er den eneste der kan forsyne motoren med de rette plomber, så den må benyttes i mesterskabet, og som samtidig er en garanti for at motoren holder specifikationerne og er lovlig.

Teamet er dog sikre på at de nok skal nå at få bilen klar til weekenden, og priser sig samtidig lykkelige over at der kun skulle laves almindelig service på den anden Clio Cup racer - den der køres af Ronni Nielsen.

"Vi har godt nok haft meget arbejde med Martin's racer i år, først er han uheldig og rulle med den, så den skulle have den helt store tur i opretterbænken, og nu problemet med motoren, men heldigvis har vi mange gode og trofaste hjælpere, så det bliver intet problem at blive klar til tiden. Jeg er ikke bekymret!" - konstaterer teamejer og -chef Jesper Sally Pedersen.


Teamet har lovet Martin Sally Pedersen, at hans Renault Clio III racer nok skal blive klar til weekendens løb på Jyllands-Ringen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Efter de to første løbsweekender i Clio Cup mesterskabet, 4 afdelinger, ligger Martin Sally Pedersen på 6. pladsen i mesterskabet, en placering bedre end teamkollega Ronni Nielsen.
Mesterskabet strækker sig over 7 løbsweekender, 14 afdelinger, så der er gode muligheder for Martin Sally Pedersen, til at indhente lidt af det han satte til i anden afdeling da han blev sat af banen og rullede rundt.

Udover de to Clio Cup racere kørt af Martin Sally Pedersen og Ronni Nielsen, stiller Sally Racing også med en enkelt bil til Advan Cup mesterskabet denne weekend.
Det er den Peugeot 307 som sidste sæson blev kørt af Peter Obel, den skal her ved 'Juniløbet' køres af René Hoff.

Sally Racing's tidsplan for 'Juniløbet' 2009:

Lørdag den 27. juni:
11:20 - Tidtagning Clio Cup
11:45 - Træning Advan Cup
15:40 - Tidtagning Clio Cup
16:35 - Tidtagning Advan Cup

Søndag den 28. juni:
10:55 - 1. løb Clio Cup
13:00 - 1. løb Advan Cup
15:15 - 2. løb Clio Cup
16:35 - 2. løb Advan Cup

Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Martin Sally Pedersen
  • René Hoff
  • Ronni Nielsen
  • Sally Racing
  • Jyllandsringen
  • 28/06/09 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •