Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Number 1 Racing nu med to 308'ere

Advan Cup 
24/06/09 
Yokohama

Gennem hele vinteren og forårssæsonen har Number 1 Racing's mekanikere arbejdet ihærdigt på teamets to nye Peugeot 308 EPO I Advan Cup racere. Den første blev klar til sæsonstarten, og til weekendens løb på Jyllands-Ringen får racer nummer to sin premiere. Dermed kører både Anders Majgaard og David Falch i 308 modeller ved 'Juniløbet', mens Peter Obel holder fast i 307 modellen.
 

I forbindelse med forårssæsonens løb, har både Anders Majgaard og teamet høstet mange erfaringer med 308 raceren, og udviklingen har været både konstant og positiv.
Med alle disse erfaringer er de to 308 racere nu klar til at indtage Jyllands-Ringen, og som en sidste forberedelse har Number 1 Racing netop afholdt en testdag med bilerne, som efterlod begge teamets kørere med en positiv fornemmelse af 308'erens potentiale, oplyser sportsdirektør Lars Vendelbo, der i øvrigt var temmelig træt af at teamet skulle hjem og rette Anders Majgaard's racer op efter det sidste løb, hvor specielt en konkurrent havde været temmelig hård ved den nye 308'er!

Selv om testen for David Falch's vedkomne blev lidt kort på grund af en olielækage, kunne det ikke lægge en dæmper på hans forventninger til bilen:
"Efter at have kørt sæsonens første løb i 307'eren, satser vi nu på den ny 308'er som jeg syntes kører rigtig fint, og håber at det går godt. Planen er selvfølgelig at score nogle point i alle løb, og målsætningen er en top 3 placering her i weekenden" - udtaler David Falch.


David Falch skifer denne weekend den trofaste rød/sorte 307'er ud med en helt ny 308 racer.
(Foto: Motorsporten.dk)

Anders Majgaard fik næsten en hel testdag, og samlede mange data ind til teamet om 308'eren, samtidig med at han fik kørt et godt setup ind på bilen:
"Testen var en god forberedelse til weekenden, blot ærgerligt at jeg 'løb tør for talent' og kørte ud i sandfanget - det kostede 1½ times rensning og tømning af bilen før alt gruset var ude! Jeg tror at vi nu er ovre de fleste af børnesygdommene, og hvis ikke jeg løber ind i problemer på banen, er vinderchancerne bestemt tilstede" - udtaler Anders Majgaard og fortsætter - "det bliver dejligt med to biler til at samle data, og samtidig bliver det også godt med en sparringspartner i samme biltype."


Anders Majgaard's 308 racer er nu rettet op og fin igen til weekendens 'juniløb' på Jyllands-Ringen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Teamets tredje kører, Peter Obel, deltog også i testdagen, hvor der blandt andet blev afprøvet et helt nyt setup på 307 EPO IV raceren.
"Vi havde store forventninger til det nye setup, men desværre virkede det ikke helt efter hensigten, vi har derfor valgt at gå tilbage til det kendte og 'hurtige' setup som jeg hidtil har kørt med" - oplyser Peter Obel - "det skal blive rart at komme i gang igen, det har været en lang pause denne gang, og jeg ser frem til at skulle forsvare og måske endda forbedre den 4. plads jeg har nu i mesterskabet - vi ligger meget tæt samlet i pointene, så chancerne er gode!"


Peter Obel er klar til at forsvare sin 4. plads i mesterskabet.
(Foto: Motorsporten.dk)

Advan Cup tidsplan ved 'Juniløbet' 2009:

Lørdag den 27. juni:
11:45 - Træning
16:35 - Tidtagning

Søndag den 28. juni:
13:00 - 1. løb
16:35 - 2. løb


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Anders Majgaard
 • David Falch
 • Peter Obel
 • Number 1 Racing
 • Jyllandsringen
 • 28/06/09 - Jyllandsringen - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her