Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Fukamuni Racing i Formel Ford

Formel Ford - DK 
24/06/09 

Som forsvarende danmarksmester i Formel Ford har det været svært at kigge på fra sidelinjen da sæsonen blev skudt i gang, hvorfor vi har besluttet at stille op igen, fortæller teamchef og -ejer Søren Jensen og Mikkel Wangaa fra Fukamuni Racing.
 

Vi har haft et godt samarbejde med Jesper Carlsen sidste år, der med Kevin Magnussen i bilen gav os den bedste debut et nyt Team kunne ønske sig, med et danmarksmesterskab og en 7. plads ved VM på Brands Hatch. Da Jesper Carlsen i år, har valgt at hellige sig sin familie og nye arbejde hos FDM Motorsport Event og har valgt at ligge sine aktiviteter i racersporten på hylden, har vi været så heldige at kunne engagerer racerkøreren Ronnie Bremer, der med sin erfaring og viden vil blive en del af Fukamuni Racing som protektor og coach for de unge kørere i Formel Ford.

Vores joint venture med Ronnie Bremer betyder at Ronnie stiller med de ressourcer og kompetencer der er nødvendige for at drive et team på professionel vis og Fukamuni Racing skaffer de sponsorater der er ligeså nødvendige for at kunne køre racerløb, således at Fukamuni Racing også vil bistå Ronnie Bremer i Peugeot Spyder Cup.

Fukamuni formåls paragraf er at give unge talenter mulighed for at prøve kræfter med ”single seater” og her i gennem at være et springbræt for en international karrierer i motorsport, som vi har medvirket til for Kevin Magnussen, der også har Ronnie Bremer tilknyttet som personlig manager, udtaler Søren Jensen.

Derfor er vi også stolte af at kunne præsentere 19 årige Jonas Sunke som ny kører, der sammen med sidste års Formel Ford kører Martin Hansen, vil udgøre teamets kørere i 2009.

Vi er godt klar over at en revanche i mesterskabet må være kørt for os, da Dennis Lind fra Fluid Motorsport med sit talent, har lagt sig i spidsen for dette, uagtet at det tidligere har vist sig at det umulige pludseligt er blevet muligt. Men med den senere tilgang til i sæsonen, hviler der ikke det samme pres på vores skulder, som sidste år og vi kan koncentrere os om at få kørt Jonas og Martin ind og vi kan derfor tage sæsonen med ro og få teamet til at fungere sammen, da der er nye folk på næsten alle pladser.

Fukamuni Racing får debut på Jyllands Ringen den 27. og 28. juni, hvor vi også vil præsentere Teamets nye sponsorer, hvorfra der arbejdes på højtryk med at få biler og lastbil klar til sæsondebut.

Fukamuni Racing


Læs mere om:
  • Jonas Sunke
  • Martin Hansen
  • Ronnie Bremer
  • Fukamuni Racing
  • Jyllandsringen
  • 28/06/09 - Jyllandsringen - Formel Ford - DK
  •