Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC-Basen Super Challenge

Sidste løb inden sommerferien

Super
Challenge 

25/06/09 

MC-Basen Super ChallengeMC Super Challenge kører deres sidste løb inden sommerferien på Jyllandsringen
Jyllandsringen ligger bane til Bilen Juniløbet i MC Super Challenge serien den kommende weekend sammen med bil klasserne. Teamet deltager med kørerne Steven Tirsgaard, Give, Steen Hansen, Herning og Carsten Lund samt Jan Jespersen fra Aagesen Motorcykler.
 

Løbene på Jyllandsringen er afslutning på første halvdel af sæsonen. De første 4 løb i serien har været topunderholdning med meget tætte dyster ned gennem hele feltet, og nu skal der kæmpes om de sidste point til den samlede stilling inden sommerferien. I den samlede stilling besætter kørerne fra teamet som bekendt 1. pladsen ved Steven Tirsgaard, nr. 2 Jan Jespersen, nr. 4 Steen Hansen og Carsten Lund nr. 6.


Team Martin Speed of light / TH Motorsport.
(Foto: Morten Kimer Hansen)

Kørerne glæder sig meget til Juniløbet og Steen Hansen siger: ”Jeg har fået smag for placeringerne helt i toppen af feltet, og der har jeg tænkt mig at blive på Jyllandsringen. Samtidig viste løbene til DM på Ring Djursland for 3 uger siden, at det er en realistisk mulighed.”

Steven Tirsgaard siger op til løbene: ”Baneforløbet på Jyllandsringen med de mange sving og korte langside passer mig fint, og jeg vil forsvare min samlede føring i serien samtidig med, at afstanden til konkurrenterne skal holdes,” slutter Steven.

Op til løbene siger Carsten Lund: ”Jeg har været på Ring Knutstorp for at teste nye dæk sammen med Jan Jespersen, samtidig kørte vi med en ændret motorstyring på racerne. Testen med nye dæk samt den ændrede motorstyring faldt meget heldig ud, og jeg forventer placeringer i top 5 i den kommende weekend på Jyllandsringen,” slutter Carsten.

Jan Jespersen udtaler: ”Jeg er helt klar til løbene i den kommende weekend, og efter den vellykkede test på Knutstorp, ser jeg med stor fortrøstning frem til konkurrencen på Jyllandsringen. Både Carsten og jeg kom under det magiske 1 minut for en omgang på Knutstorp under testen i den forløbne uge,” sagde Jan afslutningsvis.

Der køres tidtagning lørdag kl. 10.00 og kl. 13.05. Søndagens 2 gældende løb køres kl. 10.05 og kl. 14.20.

Martin Speed of Light
TH Motorsport

NB. MC Super Challenge på DK4 torsdag den 25. juni i tiden kl. 19.00 – 21.00, hvor 2. heat fra Åbningsløbet på Jyllandsringen vises sammen med øvrige support klasser.

Læs mere om:
  • Carsten Lund
  • Jan Jespersen
  • Steen Hansen
  • Steven Tirsgaard
  • TH Motorsport / Martin – Speed of Light
  • Jyllandsringen
  • 28/06/09 - Jyllandsringen - Super Challenge
  •