Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Jacob Nørtoft til World Cup

Go Kart 
25/06/09 

15-årige Jacob Nørtoft kørte i weekenden om Viking Trophy i Thy.
Weekenden var med blandede følelser for den unge gokart-kører.
 

Weekenden startede ud med en syvendeplads i det første kvalifikationsheat, men så røg Jacob en smule ned i feltet i det andet kvalifikationsheat.
Alligevel resulterede resultaterne i et startplacering som nummer tre til pre-finalen, så forhåbninger var ganske gode. Trods crash og bøvl i starten af heatet, kom Jacob igennem og kørte sig op fra bunden af feltet og frem på en kanon flot femteplads.


(Foto: Torben)

I finalen havde Nørtoft virkelig fundet speederen i karten, og han tog starten suverænt sammen med forrige års danske mester, Nicolaj Møller Madsen. Efter en masse hede kampe imellem de to kørere, måtte de se sig falde tilbage og lade Patrick Hansen overtage førringen. En hurtig Kevin Munkholm kom forbi dem alle og tog sejren, og Jacob sluttede Viking Trophy af på en fjerdeplads lige bag Møller Madsen.


(Foto: Torben)

- Det har været en meget lærerig weekend for mig, trods det lidt skuffende resultat. Det har været lidt af en problemfyldt weekend, fortæller Jacob Nørtoft.

Resultatet betyder også at Jacob er kvalifikaceret til at dyste om Verdens Mesterskabet / World Cuppen, i Alcaniz d. 20. September 2009.

Janni Storm


Læs mere om:
  • Jacob Nørtoft
  •