Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Billøs Tom K må tage cyklen

DTM 
24/06/09 

DTMTom Kristensen tager det humoristisk, at tyve i løbet af natten er brudt ind i familiens bryggers i huset i Hobro og har taget såvel nøgler som to af Kristensens eksklusive Audi’er, henholdsvis en R8-sportsvogn og en Q7-firehjulstrækker.
 

“Der bliver godt nok langt til Nürnberg på cykel efter det her,” siger den 8-dobbelte, nu billøse Le Mans-vinder, før weekendens raceropgave i den tyske DTM-serie.

“Politiet har været her og konstateret, at et vindue diskret er brudt op i løbet af natten, mens familien intetanende sov. Det er aldrig rart at få overskredet sin privatsfære på denne måde, men når det er sagt, er alting forløbet fuldstændig udramatisk. Politiet og Audi Danmark tager sig af den videre efterforskning, og så må vi se, hvad der kommer ud af det,” siger Tom Kristensen med cykelhjelmen i hånden og bevidstheden om, at nogle banditter er blevet godt kørende.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Norisring
  • 28/06/09 - Norisring - DTM
  •