Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperSport 600 VM Series

Skuffende weekend

SuperSport
600 VM Series 

23/06/09 

- for Danmarks bedste Road Racing kører
En teknisk fejl var skyld i, at Robbin Harms måtte udgå tidligt i 8. afdeling af det prestigefyldte Supersport verdensmesterskab.
Danmarks Road Racing stjerne Robbin Harms, blev ramt af uheld, da en teknisk fejl på 5. omgang satte en stopper for videre deltagelse i søndagens løb i Italien.
 

’’Jeg havde en god håndtering af cyklen, men kunne godt se den (motoren), var blevet ekstrem varm, og jeg blev nødt til at kører i pit’’ fortæller en skuffet Robbin Harms.


Teknisk fejl på 5. omgang, resulterede i at det danske Road Racing talent måtte lade sig udgå, i søndagens løb i Misano, Italien.
(Foto: Racing News / RobbinHarms.dk)

Weekenden i Italien, har desværre ikke været optimal for Robbin Harms’ Hollandske Veidec Racing Team. Forventninger til den nye motor, og de nye styringssystemer blev ikke indfriet.

’’Forventningerne til weekenden har været høje. Vi har fået ny motor, som skulle forbedre os, men det har virkelig givet os bøvl fra starten af. Forklarer Robbin Harms og forsætter ’’Jeg har kørt med tre forskellige motorer i weekenden, vores nye system har desværre ikke virket som forventet’’

Selvom det har været en hård weekend for Robbin Harms og for Veidec Racing Team, er forventningerne til fremtiden stadig intakt.

’’Vi har fået noget af det tekniske til at virke, hvilket gør fremskridt, og der er ingen tvivl om at teamet går i den rigtige retning’’ Slutter Robbin Harms.

Resultat, 8. afdeling af Supersport VM
21. Juni 2009, Misano, Italien.

1. C. Crutchlow. (GBR) Yamaha YZF R6 23’19.567
2. E. Laverty. (IRL) Honda CBR600RR +0,299
3. M. Roccoli (ITA) Honda CBR600RR R6 +14.529

Næste afdeling af Supersport VM, finder sted i Donnington,, England den 28. juni. En bane Robbin Harms, sluttede 6’er i sidste sæson.

Udsendes af Racing-News i samarbejde med MC-Hjørnet

Amalie Perle Petermuss og Kenneth Frid Hanberg


Læs mere om:
  • Robbin Harms
  • Misano
  •