Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Force India tvivler på Formel 1

Formel 1 
19/06/09 

Selvom Force India har skrevet sig op til den kommende sæson, så er teamchef og ejeren Vijay Mallya i tvivl om de reelt er med i 2010. Han vil gerne afvente fremtiden.
 

Force India var ellers en del af FOTA indtil de skrev sig op og skrev sig ind uden forbehold. De blev efterfølgende sparket ud af FOTA. Men nu melder tvivlen sig hos Force India, måske fordi de satsede på den forkerte hest. "Vi håbede hele tiden på at der ville komme et kompromis mellem FOTA og FIA, men omkring midnat fortalte FOTA om deres beslutning, som allerede nu ser ud til at gå mod en udbryderserie. Vi finder det meget ærgerligt og skuffende, især da FIA VM og Formel 1-brand'et har udviklet sig igennem mange årtier til en uvurderlig ejendom," siger Vijay Mallya.

Han fastholder dog at teamet formeldt er med i 2010 udgaven af Formel 1. "Force India er bekræftet som deltager i 2010-mesterskabet og vi må vente og se hvordan det udvikler sig henover weekenden. Indtil en klar retning er blevet fundet, vil vi ikke give flere kommentarer," lyder det.

Benji

Læs mere om:
  • Force India
  •