Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Swedish Touring Car Championship

Pontus tilbage i Chevrolet

Swedish
Touring Car
Championship 

19/06/09 

Svenske Pontus Mörth der tidligere har deltaget i Danish Touringcar Championship i blandt andet en Chevrolet Lacetti, vender nu tilbage til dette mærke igen, det er dog ikke i DTC sammenhæng, men derimod i den svenske 'søsterserie' Swedish Touring Car Championship, hvor han får sit comeback om lidt over en uge på Ring Knutstorp.
 


(Foto: Motorsporten.dk)

For Pontus Mörth bliver der tale om dobbelt comeback når han i weekenden den 26. og 27. juni stiller til start i Swedish Touring Car Championship løbet på Ring Knutstorp.
Dels vender han som nævnt tilbage til Chevrolet Lacetti modellen, og dels bliver det hans comeback i STCC sammenhæng. Pontus deltog i STCC serien i perioden 1998 til 2001, hvor han står noteret for en enkelt sejr, samt en del andre podieplaceringer.
Også i DTC har Pontus sejre bag sig, samt flere andre podieplaceringer, så det er erfaren Chevrolet kører der nu skal køre den resterende del af STCC sæsonen 2009.

Comeback'et er kommet i stand efter at det svenske Chevrolet Motorsport Sweden team har stoppet samarbejdet med deres norske kører Thomas Schie.

Allan Nielsen

Læs mere om:
  • Pontus Mörth
  • Thomas Schie
  • Chevrolet Motorsport Sweden
  • Ring Knutstorp
  • 27/06/09 - Ring Knutstorp - Swedish Touring Car Championship
  •