Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

SuperLeague Formula med nyt løbsformat

SuperLeague 
23/06/09 

Når SuperLeague Formula åbner sin nye sæson i den kommende weekend, så sker det med et ændret løbsformat, som favoriserer de førende i hvert heat. Kasper Andersen og FC Midtjylland har dermed muligheden for at komme yderligere i aktion.
 

SuperLeague Formula arrangørerne har ændret på deres løbsformat. I den første sæson har man som i flere andre serier kørt 2 heats i hver afdeling. Nu tilføjer man et tredje heat, men kun for top 3 fra hvert af de to første heats. Ændringen gælder dog kun i de fire af de planlagte 6 afdelinger.

Man bibeholder det oprindelige format med 2 gange 45 minutters race i de 2 heats. I heat 2 vil man starte med omvendt rækkefølge i forhold til resultatet af heat 1. Det er der ikke ændret noget i. Det nye er at man til heat 3 vil tage de tre bedste fra hvert af de to kørte heats og udfra resultatet af heat 3, kåre en "Weekend Winner". Det giver dog ikke ekstra point til pointstillingen at deltage i dette tredje heat, men der følger i stedet en ganske god pengepræmie med.

Det bliver dog ikke i alle afdelinger at man vil anvende dette format. Kun i 4 af de 6 afdelinger skal det 3 heat køres. I de afdelinger hvor det tredje heat ikke køres, kårer man alligevel en "Weekend Winner". Det bliver den klub som i de to ordinere heats kører flest points ind.

Første afdeling i SuperLeague Formula i denne sæson køres på søndag på Magny-Cours i Frankrig hvorefter der er 3 ugers pause inden næste afdeling køres d. 18 og 19 juli på Zolder banen i Belgien.

Dons

Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • FC Midtjylland
  • Magny-Cours
  • 28/06/09 - Magny-Cours - SuperLeague
  •