Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car SP4

Peter Vesti på Ring Djursland med ny motor

Special Saloon Car
SP4 

18/06/09 

For Peter Vesti har det været en meget besværlig sæson hidtil. Det ene tekniske problem har afløst det andet samt der har været uforskyldt materielskade involveret også. Men det har ikke taget modet fra Peter Vesti som forsætter med opbygningen af sin gule Toyota Supra racer. I weekenden deltager han sammen med teamet på Ring Djursland.
 

Rigitig mange ting har drillet i denne sæson for Peter Vesti. Opbygningen af en ny racer hen over vinteren er for så vidt gået godt, men det tekniske har drillet mere end hvad godt er. Selve bilen har virket upåklageligt, men det motortekniske har vist sig at være en stor hurdle at overvinde.


Peter Vesti
(Foto: Motorsporten.dk)

I den seneste afdeling havde man problemer igen, og nu har man taget konsekvensen og skiftet motor og monteret ny turbo, ligesom der er kigget nærmere på styreboksen til motoren. Desuden er gearkassen også skiftet, for at undgå unødvendigt nedbrud på den oprindelige.

I sidste uge testede teamet på Padborg Park, og her blev der fundet mange gode erfaringer. Specielt i undervognen har man fundet en del steder der kunne optimeres. Faktisk var det små ting der gjorde at det ikke fungerede som det skulle, men ved testen blev disse ting rettet på stedet og med et rigtig godt resultat.


Peter Vesti
(Foto: Motorsporten.dk)

Ved det sidste løb fik Peter Vesti ødelagt fronten på sin racer da to konkurrenterne kolliderede lige foran ham, og hvor han ikke kunne undgå at blive ramt af den ene af konkurrenterne. Skaderne er nu udbedret ligesom teamet brugte anledningen til at montere en ny og større kofanger som giver endnu en bedre køling til motorrummet.

Det største problem i denne sæson har været skiftet til henholdsvis en mindre men mere dynamisk motor samt overgangen til E85 brændstof. Det har været en besværlig og dyr proces, og Peter Vesti overvejer nu om man skal forsætte med denne kombination af motor og E85 brændstof.


Peter Vesti
(Foto: Motorsporten.dk)

Men samtidigt glæder Peter Vesti sig til at køre på Ring Djursland som er en anderledes udfordrende bane. Om han kan gentage sin sejr fra banen i sidste sæson er noget helt andet. Foreløbig har sæsonen ikke været den bedste for Peter Vesti, men måske et vendepunkt kommer i den kommende weekend. Forhåbningerne lever i bedste velgående.

Dons