Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Langstreckenpokal

Nürburgring - Klassesejr til Michael Outzen

Langstreckenpokal 
16/06/09 

Michael Outzen har endnu engang været i Tyskland, hvor han søndag vandt klassesejren i BF Goodrich langdistance løbet på Nürburgring.
 

Han var af sted for første gang for 1 måned siden, hvor han med det danske team GRC Racing fik en 3. plads i sin klasse for dieselbiler i 24 timers løbet på den legendariske bane.

Denne gang skulle Michael Outzen starte på Nordschleife for Team Schubert, som vandt over ham i sidste løb, i en BMW 320d. Sammen med sine holdkammerater Jürgen Dinstühler og Emin Akatan opnåede han i træningen at sætte BMWen på en 36. plads i tiden 9:11.378, hvilket rakte til pole i dieselklassen.


(Foto: Natascha Theisen)

Teamet var topmotiverede for også at få succes i selve løbet, men i de første 13 omgange måtte de kæmpe for det. Løbet blev stoppet af et rødt flag pga. en voldsom ulykke med en af de andre deltagere, der kørte sin bil igennem autoværnet og havnede 20 m inde i skoven. Han var heldigvis ok, men løbet var afbrudt indtil kl. 16.06.

Løbet blev genoptaget på den måde, at gridden blev linet op efter placeringerne i feltet efter 11 omgange, og Team Schubert Racing med Michael Outzen bag rattet i BMWen genoptog fighten.

Et kaotisk løb blev afsluttet med en flot klassesejr for dieselbiler, og det rakte til en samlet 28. plads.

Natascha Theisen har udover denne beretning sendt os disse billeder af Michael Outzen og Team Schubert Racing's indsats på Nürburgrings nordsløjfe:


(Foto: Natascha Theisen)

Pia Steengaard

Læs mere om:
  • Michael Outzen
  • Nürburgring
  •