Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Campos Grand Prix interesseret i Le Mans vinder

Formel 1 
16/06/09 

Et af de nyudnævnte Formel 1 teams for sæsonen 2010 er begyndt at kigge efter kørere til næste sæsons indsats. En af Le Mans vinderne fra weekenden er officielt en af kandidaterne til et sæde hos Campos Grand Prix.
 

Søndag efter kunne Marc Gene lade sig hylde som vinder af dette års Le Mans sammen med kollegaerne i vinderbilen. Han er sammen med en række andre kørere blevet nævnt som potentiel kører hos det nyetablerede Formel 1 team Campos Grand Prix. Han skal dog ikke være 100 % sikker på en plads.

Campos teamet som fremover får base både i Madrid og Valencia, grundet sine forskellige indsatser i både GP2, Formel 3 og Formel 1, har en del potentielle emner som kørere for teamet. Teamejer Adrian Campos nævner en række kørere som potentielle emner. Blandt andet Marc Gene, Pedro de la Rosa, Javi Villa og Roldan Rodriguez, men siger også at selv om det er et spansk team og spansk baseret, er det ikke en garanti for at der absolut skal være spanske kørere i teamet. Adrian Campos vil gerne støtte spanske kørere, men en decideret garanti for et sæde vil han ikke udstede.

Marc Gene har kørt 36 Formel 1 Grand Prixer og er nu testkører for Ferrari.

Dons

Læs mere om:
  • Javier Villa
  • Marc Gené
  • Pedro de la Rosa
  • Roldan Rodriguez
  • Hispania Racing
  •