Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Casper Elgaard og Team Essex modtages på Århus rådhus

Le Mans 
15/06/09 

Le MansDet århusianske Team Essex blev med sejren i LMP2-klassen det første danske hold nogensinde til at vinde et Le Mans-løb. Borgmester Nicolai Wammen og rådmand Jacob. B. Johansen er klar med officiel modtagelse på rådhuset tirsdag 16. juni.
 

Den århusianske racerkører Casper Elgaard skrev historie i dag, da han kl. 15 kørte over målstregen som vinder af LMP2-klassen i den prestigefyldt franske 24-timers klassiker på Le Mans. Dermed tog det århusianske Team Essex som det første danske motorsportshold nogen sinde en sejr med hjem fra Le Mans.


(Foto: Team Essex)

Borgmester Nicolai Wammen og sportens rådmand Jacob B. Johansen kvitterer for den flotte bedrift ved at modtage Casper Elgaard, teamkører Kristian Poulsen, team-ejer Peter Halvorsen og det øvrige hold ved en officiel modtagelse på Århus Rådhus.

Det finder sted i byrådssalen tirsdag 16. juni kl. 12.30.

Borgmester Nicolai Wammen gratulerer med sejren:
”Danske motorsportsfolk har i årevis fejret triumfer på Le Mans, men aldrig har et dansk hold stået alene bag triumfen. Det er fantastisk flot af Casper Elgaard og hele holdet bag Team Essex – og en begivenhed, vi skal være stolte af og fejre i Århus.”

Rådmand Jacob B. Johansen siger:
”Le Mans-sejren i dag er en stor dag for sporten i Århus. Det er et resultat af mange års målrettet og professionelt arbejde i en virkelig hård sportsgren, der kræver stort mod og vilje til sejr.


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • Emmanuel Collard
  • Kristian Poulsen
  • Team Essex
  • Le Mans
  • 13/06/09 - Le Mans - Le Mans
  •