Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault 2000 Europa Serie

F1 lærling Marco Sørensen til top i Ungarn

FR 2000 EU 
14/06/09 

Formel Renault 2000 Europa SerieRenaults Formel 1 lærling Marco L. Sørensen beviste at Renault F1 valgte rigtigt da de skrev kontrakt med det unge motorsportstalent fra Nordjylland.
 

Ved 3 tredje afdeling af Formel Renault Eurocuppen som blev kørt på Formel 1 banen ved Budapest startede Marco med at sætte sin Renault 2.0 racer på dobbelt pole position til weekendens løb.

Ud over at køre de to hurtigste omgange af alle sætte Marco også ny banerekord på den tekniske krævende bane. Marco udtaler fra Ungarn at han er vild lykkelig for det fine resultat.

I første løb blev det til en femte plads. I søndagens løb gik det der imod langt bedre. Marco holdt sin føring fra start til mål, og rullede over målstregen 0,3 sekund foran nærmeste konkurrent.

Marco udtaler at dette var et af hans hårdeste løb nogensinde. Jeg have konstant et stort pres bagfra, og kunne ikke på noget tidspunkt tillade mig at lave selv den mindste fejl. Folkene fra Renault F1 har allerede ringet og ønsket mig tillykke med sejren.

Marco Racing


Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Marco Racing
  • Hungaroring
  • 14/06/09 - Hungaroring - FR 2000 EU
  •