Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Danica Patrick - hvor kører hun i næste sæson?

IndyCar
Series  

13/06/09 

Fremtiden ser spændende men også usikker ud i øjeblikket for en af de få kvindelige Formel 1 kørere i verden. Danica Patrick tygger i øjeblikket på et par vidt forskellige muligheder for næste sæson. Hendes kontrakt med Andretti Green Racing udløber efter denne sæson.
 

Danica Patrick tygger i øjeblikket på et par forskellige muligheder for hendes fortsatte karriere. Hun kører i øjeblikket for Andretti Green Racing i Indy Car Series, men vil hun forsætte i denne serie? Det er ikke givet, da der efter alt at dømme er indløbet tilbud om at køre i den mest populære race-serie i USA, nemlig NASCAR.

Der er dog angiveligt også en anden mulighed. Åbenbart har der åbnet sig en mulighed for at komme til at køre for et af de andre store teams i ICS, som er Chip Ganassi teamet. Her skulle der være tale om at teamet sandsynligvis er klar til at indsætte en tredje bil. De to andre biler køres af den tidligere Indy mester Scott Dixon og den tidligere Indy 500 vinder Dario Franchitti.

Det rapporteres at indtil flere sponsorer er klar med den nødvendige støtte, men alt afhænger af de kommende forhandlinger. Først og fremmest skal kontrakten med Andretti Green Racing genforhandles. Og bliver det ikke til noget, så er de to andre muligheder åbne for Danica Patrick.

Dons

Læs mere om:
  • Danica Patrick
  • Andretti Green Racing
  • Chip Ganassi Racing
  •