Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Magnussen på pole

Le Mans 
12/06/09 

Le MansJan Magnussen på pole position i GT1 på Le Mans
For andet år i træk satte Jan Magnussen sin Corvette C6.R på Pole Position i GT1 klassen, da kvalifikationen til dette års Le Mans blev afviklet sent torsdag aften. Jan Magnussen satte sin hurtigste tid på sin allersidste omgang i den første del af den 4 timer lange kvalifikation. I slutningen af anden del af kvalifikationen, lige inden midnat, fik Corvette Racings anden bil med Oliver Gavin endnu et forsøg med friske dæk, men det lykkedes dem ikke at true Magnussens tid.
 


Jan Magnussen på vej mod pole position.
(Foto: Jan Kaiser)

Med tiden sikrede Jan Magnussen en pole position til Corvette i deres sidste løb i GT1 klassen og samtidig sikrede han sig en god udgangsposition i kampen for at vinde sit fjerde Le Mans i GT1 klassen.


Jan Magnussen lykønskes med pole position af holdkammerat Johnny O'Connell.
(Foto: Jan Kaiser)

”Det er selvfølgelig en rigtig god tilfredsstillelse, at være hurtigste mand” sagde en glad Jan Magnussen, da kvalifikationen var slut. ”Jeg vidste, at det var en god omgang, men jeg havde faktisk en der var endnu bedre, men jeg fik omgangstiden ødelagt, da jeg kortvarigt blev fanget bag en langsommere bil. For teamet er det rigtig godt at få pole position. Det er godt for moralen og det er en god måde at slutte vores GT1 program på. Selvfølgelig er pole position ikke det vigtigste til et 24 timers løb, men vi fik samtidig kørt vores testprogram igennem og føler vi står rigtig stærkt til løbet. Vores holdkammerater fik dog vist, at de også gerne vil vinde, så det kommer til at blive en tæt fight”.


Læs mere om:
  • Antonio Garcia
  • Jan Magnussen
  • Johnny O'Connell
  • Corvette Racing
  • Le Mans
  • 13/06/09 - Le Mans - Le Mans
  •