Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel BMW EU

Michael Christensen og Mikkel Mac har travlt

Formel BMW
Euro 

12/06/09 

Det bliver et par travle uger for Michael Christensen og Mikkel Mac som kører i Formel BMW Euro serien. To weekender med masser af race for de to danske talenter. Denne weekend en tur til Holland og straks af sted til England lige efter.
 

Michael Christensen og Mikkel Mac får 2 travle weekender lige efter hinanden. I denne weekend skal de køre på den tidligere Grand Prix bane Zandvoort i Holland i forbindelse med et større Formel arrangement på banen. Ugen efter går det løs på Silverstone banen i England, hvor Formel BMW Euro serien er en af support klasserne i forbindelse med det engelske Formel 1 Grand Prix.

Mikkel Mac er en af flere rookies i klassen i denne sæson, så der er meget nyt der skal læres. Ikke mindst banerne der som oftest vil være nye. Michael Christensen har et år på bagen i denne klasse, men lærer også stadig nyt. Ved en test i maj måned, fandt han således flere ting på bilen som vil gøre den lettere at køre. Nu skal disse erfaringer bruges.

For begge kørere bliver det lidt af en oplevelse at komme til især Zandvoort. Banen er bogstaveligt talt placeret i yderste klitrække lige ud til Nordsøen. Vejgreb på denne bane kan være vanskeligt afhængig af hvor meget det blæser, og dermed hvor meget sand der er føget ind på banen. En ting er at lære en bane at kende i en simulator, noget andet er de faktiske forhold, som især på en bane som Zandvoort kan gøre tingene væsentligt anderledes.

Michael Christensen er i øjeblikket nr. 2 i serien, kun 2 points efter den førende. Mikkel Mac er desværre uden points endnu i klassen, men han skal nok komme efter det.

Dons

Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Mikkel Mac
  • Zandvoort
  • 14/06/09 - Zandvoort - Formel BMW Euro
  •