Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Peugeot indgiver protest mod Audi

Le Mans 
10/06/09 

Le MansSå skete det - krigen mellem Peugeot og Audi brød ud i fuld lue da det franske team valgte at protestere imod fronten af Audi R15'eren.
 

Peugeot vil gerne have reglerne klarlagt efter at de ikke fandt ACOs forklaring god nok. De klager over to dele på raceren som de mener ikke lever op til artikel 3.6.2.
"Deres rolle er alene at generere downforce. Ophænget bliver anset for at være et aerodynamisk element. Da det ikke fremgår over listen af aerodynamiske elementer som er godkendt i artikel 3.6.2, må de derfor ikke være tilladt," lyder anklagen fra Peugeot.

Klagen er nu indgivet protesten for ACO, men vil gå videre til FIA hvis de ikke godtager protesten. Fra Peugeots side forsøger de at dæmpe udfaldet mod Audi.
"Jeg insisterer på at vores henvendelse er for at være konstruktiv og ikke skal ses aggressivt. Det skal afklare det som er en uklar situation," siger teamchef Quesnel.

Krigen og kampen om sejren i 2009 er allerede skudt i gang.

Benji

Læs mere om:
  • Audi Sport Team Joest
  • Team Peugeot Total
  • Bliver Audi R15 afvist i teknisk kontrol?
  • Peugeot accepterer ikke ACO’s forklaring
  •