Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Teknisk kontrol - tirsdag

Le Mans 
10/06/09 

Le MansDen alt overskyggende historie tirsdag var selvfølgelig den bitre strid imellem Peugeot og Audi, men den historie dækker vi separat. Tirsdag var endnu en dag med storm men knapt så megen regn som mandag.
Det gjaldt her den sidste pulje biler der skulle igennem teknisk kontrol, og heriblandt et par danske.
 

Jeg kom fejlagtig til at skrive i går at Team Essex ikke kom igennem kontrollen i går, men det passer ikke. Teamet kom smertefrit igennem teknisk kontrol, og de har haft hele dagen i dag, i pitten til at klargøre bilen til i aften klokken 18, hvor den fri træning køres.
Team Essex har siden den officielle test på Paul Ricard udskifte en mængde dele i bilen heriblandt motoren, så bilen nu er en ægte 2009 Porsche RS Spyder.

Pescarolo teamet har også været igennem teknisk kontrol, både med deres Peugeot 908 HDI FAP og deres Pescarolo Judd, og det skete helt uden problemer. Selvom Pescarolo også har en Peugeot 908 HDI FAB, er han ikke en del af striden med ACO.


Pescarolo Peugeot 908 HDI FAP.
(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Den danske Barazi Epsilon Zytek 07S kom også igennem kontrollen. Igen skete det helt udramatisk, Juan Barazi kan kun glæde sig til at komme i gang med den fri træning klokken 18.


Barazi Epsilon Zytek 07S – LMP2.
(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Dagens store team der kom igennem kontrollen var Aston Martin Racing. De debutere i år i den store prototype klasse med hele tre LMP1 biler. Motoren der ligger i bilerne er den vi sidste år så i GT1 bilerne, selvfølgeligt modificeret således at de opfylder LMP1 reglementet. Det er helt sikkert blandt de hurtigste benzin biler i LMP1 feltet.


Aston Martin LMP1 holdet der I år debuterer I den store prototype klasse.
(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Nu er den sidste officielle del af den teknisk kontrol overstået, og lad os håbe at resten afgøres på banen


Team Kolles med Christian Bakkerud (længst til højre) blandt kørende i bilen med nummer 15.
(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Dagens morsomme indfald
Er det katten efter musen, eller løven efter ……… Tom K?


(Grafik: Pierrick Chazeaud - Endurance-Info.com)

Vejgaard

Læs mere om:
  • Christian Bakkerud
  • Juan Barazi
  • Barazi-Epsilon
  • Kolles
  • Le Mans
  • 13/06/09 - Le Mans - Le Mans
  • Teknisk kontrol - mandag
  •