Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

Racerkører og designer

SuperLeague 
11/06/09 

Kasper Andersen som fornylig vandt et løb i Formula Masters, kan mere end bare at køre racerbil. Han kan også noget med en pc. Og især et projekt har han arbejdet meget med, nemlig at designe udseendet på hans racer. Det er han sluppet rigtig godt fra for alle er meget tilfredse med resultatet. Det kan ses på hans racer.
 

Kasper Andersen i en racerbil. Det ved vi at det kan han, for han kan nemlig godt finde ud af det der med at vinde. Men noget de færreste måske er klar over er at han faktisk også er formidabel ved en pc. Er man i tvivl kan man bare tage et nærmere kig på hans racerbil. Det såkaldte livery er i et meget stort omfang designet af Kasper Andersen.


"Hvem sidder der bag skærmen...?"
(Foto: SuperLeague Formula.com)

Kasper Andersen: "Jeg har kørt en masse forskellige racerbiler, men lige den her bliver en af de mere specielle. Det er en ære for mig at skal repræsentere FC Midtjyllands farver i SuperLeague Formula, og det er endnu mere spændende i og med at jeg har fået muligheden for at designe bilens udseende. Da alle biler er ens i serien rent teknisk og formmæssigt, har jeg fokuseret på at skabe noget iøjnefaldende som gør FC Midtjyllands farver letgenkendelige - især for de interesserede blandt klubbens fans. Jeg har virkelig nødt at sidde ved computeren og finde ud af det endelige design."


Sådan ser den ud - bilen fra FC Midtjylland
(Foto: FC Midtjylland)

Første løb i denne sæsons SuperLeague Formula kalender køres d. 27 og 28 juni på Grand Prix banen Magny-Cours i Frankrig.

Dons

Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • FC Midtjylland
  • Magny-Cours
  • 28/06/09 - Magny-Cours - SuperLeague
  •