Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Tom K før Le Mans: Vi er godt forberedt

Le Mans 
09/06/09 

Le MansPå lørdag klokken 15.00 skydes den 77. udgave af Le Mans i gang, og her skal den ottedobbelte vinder Tom Kristensen, sammen med holdkammeraterne Allan McNish og Dindo Capello forsøge at gentage sidste års triumf, i den nye Audi R15 TDI.
Med en sejr i 12-timers løbet på Sebring, har optakten været optimal, men reglementsændringer i sidste øjeblik har betydet, at Audi-raceren er blevet tungere end før.
 

- Vi havde et fantastisk løb med den nye Audi R15 TDI mod svære modstandere på Sebring i marts. Siden da har vi arbejdet hårdt, men vi har også fået tilført 30 kilo ekstra vægt på grund af regelændringer i sidste øjeblik. Derfor har vi været nødt til at udvide vores testprogram blandt andet for, at være helt sikker på bilens opførsel, men også for at optimere R15’eren, så den kan køre så langt som muligt på et enkelt sæt dæk, til trods for vægten, lyder det fra Tom.


(Foto: TomKristensen.com)

Det taktiske element viste sig sidste år at blive afgørende mod de markant hurtigere Peugeot'er, og den historie skulle gerne gentage sig hvis det står til Audi-teamet. Derfor er strategien klar, fortæller TK:
- Vi vil ligge pres på Peugeot-teamet, der heller aldrig sover – ligesom Aston Martin og de andre modstandere, for den sags skyld. Men vi er godt forberedt. Jeg tror vi kan forvente os et fantastisk løb.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Audi Sport Team Joest
  • Le Mans
  • 13/06/09 - Le Mans - Le Mans
  •