Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Nicolaj Møller Madsen klar til EM

Go Kart 
11/06/09 

I weekenden blev 3. og 4. afdeling af den Danske Super Kart kørt på banen i Grindsted. Det blev uden sidste års mester, Nicolaj Møller Madsen til start. Han var nemlig draget til det franske, på banen Essay for at træne forud til EM, som netop køres på denne bane om godt to måneder.
 

Weekenden i det franske startede også ganske godt for Nicolaj. Teamet havde valgt at køre med en ny motor fra GKS.
Den unge Møller Madsen kørte rigtig flotte tider og lå i toppen i alle lørdagens heats Det blev til en flot andenplads i pre-finalen. Lørdagens finale blev en mindre god affære for Nicolaj, for med en dårlig start - en tur i gruset og en snurretur, måtte han en tur ned igennem feltet. Det betød dog ikke at Møller Madsen ikke viste franskmændene hvad han endnu engang er lavet af, og Nicolaj kørte klart en af de hurtigste tider i feltet.

I søndagens heats gav den unge fynbo igen gas. Han skulle køre med i Super Pole, som er for de fem hurtigste. Det rakte til en startplacering som nummer fire til pre-finalen, med en halv tiendedel op til nummer et. Det blev til en god pre-finale og Nicolaj sluttede som nummer tre.


(Foto: Janni Storm)

En time inden søndagens finale skulle afvikles, vendte vejret, og det gav pludselig hagl og regnbyer udover den franske bane. Det gav franskmændene en stor fordel, da det var første gang på banen for Nicolaj i regnvejr. Men er man racerkører, er man racerkører - og det viste det danske stortalent endnu engang. Møller Madsen tog finalens start, og lagde sig straks i front. Allerede efter tre omgange, havde Nicolaj hele 3 sekunder ned til nummer to. Desværre tog det hele en drejning, da motoren gik i stykker og unge Nicolaj Møller Madsen udgår fra en sikker første plads!

"Det er virkelig skuffende, men det var kun træning til EM på denne bane. Dette løb har bare vist at vi er iblandt de hurtigste, og at vi både er stærke i tør og regn -vejr." Siger en optimistisk Nicolaj forud for EM som køres d. 1. - 2. August i Frankrig.

Nicolaj og teamet er nu taget til Genk i Belgien, hvor han kører fjerde afdeling af WSK.

Janni Storm


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  •