Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Audi igennem kontrollen - uden problemer!

Le Mans 
09/06/09 

Le MansDen officeille melding fra Audi er at der ikke var skyggen af problemer ved den tekniske kontrol. Hvilket nok er en sandhed med visse modifikationer efter at Peugeot har haft brokket sig i krogene. Alligevel holder Audi fanen højt og vedkender at de selvfølgelig har lavet ændringer i aerodynamikken forud for løbet på Le Mans.
 

Interessen for de potentielle Le Mans vindere fra Audi var enorm - og de blev fulgt ikke kun af fans men også meget tæt af konkurrenterne som holdt skarpt øje med hvad de tyske biler havde af nye dele. "Det er klart at vores konkurrenter var meget interesserede i R15'eren - de har jo ikke set den siden løbet på Sebring," er den beske kommentar fra Dr. Wolfgang Ullrich.

Og det var en let gennemgang i den tekniske kontrol for Audi og Ullrich. Alligevel kommenterer han yderligere på racerens aerodynamiske modificeringer. "Vi havde planlagt to aerodynamiske opsætninger til R15'eren helt fra begyndelsen. En version som er til Sebring med maksimal downforce og en til Le Mans med større fokus på aerodynamisk effektivitet. Basiskonceptet er dog præcis det samme. Ændringerne som vi har lavet til Le Mans har allerede været planlagt før løbet på Sebring," lyder det videre fra Dr. Wolfgang Ullrich.


(Foto: Audi Motorsport)

I onsdagens første frie træning kommer der endelig en direkte måling af hvor Audi står i forhold til rivalerne fra Peugeot.

Benji

Læs mere om:
  • Audi Sport North America
  • Le Mans
  • 13/06/09 - Le Mans - Le Mans
  • Bliver Audi R15 afvist i teknisk kontrol?
  • Drama på Le Mans
  •