Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Suzuki Motorsport til DM2

DM Rally 
11/06/09 

- med Martin Johansen og Henrik Vestergaard
Martin Johansen og Henrik Vestergaard henter 15 point til Suzuki Motorsport ved DM2 i Hammel denne weekend. DM2 blev kørt i området omkring Hammel nær Randers og med gode prøver der alle bestod af kombinationen asfalt og grus.
 

Prøverne først på dagen var gode og lange, men var utrolig hurtige og der blev kørt en del i 6.gear i omdrejningsbegrænseren. Efter prøve tre kom der lidt regn, som fi k gruset til at lægge sig lidt hvilket hjalp noget på sigtbarheden.

Martin Johansen havde en rigtig god dag og især prøverne om formiddagen var gode og spændende.

Prøve 2 blev dog afgørende for det samlede resultat, da et par overhalinger kostede et væsentligt tidstab, da de forankørende ikke havde set Swiften i bakspejlet og derfor ikke gav plads til overhaling på de smalle veje. Støvet på prøve 2 nåede ikke at lægge sig og dette forringede ligeledes sigtbarheden meget og der måtte køres i sneglefart over en kortere strækning. Ellers var det en rigtig god dag uden nogle problemer med hverken materiel eller mandskab.


Martin Johansen og Henrik Vestergaard ved DM2 i Hammel.
(Foto: Suzuki Motorsport DK)

Martin havde i løbet af dagen en fin herredyst med Brian Madsen om sejren i klasse A6 og trak støt fra i løbet af dagen og kunne sidst på dagen trække det længste strå med et forspring på 38,7 sekunder.

I mesterskabet for 2.hjulstrukne biler var Tim Svanholt rigtig stærk og havde fået god fart i hans Golf GTI. Det betød at Martin Johansen fik en 2.plads i mesterskabet for 2.hjulstrukne biler ved DM2. Samlet set fører Martin stadig mesterskabet med 6 point ned til nærmeste konkurrent, så alt i alt en ganske fin dag for Suzuki Motorsport. I den generelle placering for alle deltagere sluttede Martin og Henrik på en flot 5. plads.

Næste løb bliver Fårvang først i august. Så skulle der være god tid til, at få repareret panelerne og skærmene, som blev hårdt medtaget efter kilometerne på grus, der er sjove at køre, men koster lidt kulfiber på de brede bagskærme...


Martin Johansen og Kenneth Madsen taler taktik i middagspausen.
(Foto: Suzuki Motorsport DK)

Kenneth Madsen og Carina Møller
Kenneth Madsen og Carina Møller kørte en sikker klassesejr hjem ved DM2 i Hammel og sikrede sig 20 point i mesterskabet.

Swiften var inden løbet blevet justeret og havde blandt andet fået lidt mere negativ camber på baghjulene og det virkede efter hensigten.
Bilen kørte rigtig godt, eneste lille gene i løbet af dagen var lettere defekte syncromesser i gearkassen. Undervejs i løbet fik Swiften nye bremser, så den kunne holde hele vejen til mål.


Kenneth Madsen og Carina Møller, Suzuki Swift Gr. N.
(Foto: Suzuki Motorsport DK)

Ved mål kunne Kenneth glæde sig over at have hurtigste tid i klassen på samtlige prøver og være hurtigste at de 3 dasutalenter.
Alt i alt en rigtig vellykket dag med maximum point.

Næste planlagte løb er Fårvang rallysprint den 7.august. Indtil da er teamet på udkig efter et godt løb i udlandet de kan deltage i, så Kenneth får mere køreerfaring og dermed udvikler sit talent endnu mere.

Suzuki Motorsport DK


Læs mere om:
 • Carina V. Møller
 • Henrik Vestergaard
 • Kenneth Madsen
 • Martin Johansen
 • Suzuki Motorsport
 • Hammel
 • 06/06/09 - Hammel - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: