Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Teknisk kontrol - mandag

Le Mans 
09/06/09 

Le MansDagen startede kold og våd over Le Mans, og det har fortsat. Beretningen fra mandagens tekniske kontrol på torvet i Le Mans fortæller at det har været koldt og at det har regne heftigt det meste af tiden. Det har dog ikke forskubbet tidsplanen, og derfor er de planlagte biler kommet igennem. Vejret i morgen, tirsdag, skulle blive en smule bedre med en smule sol, men også byger, samt temperaturer op til 19 grader.
 

Audi nummer 1, med de forsvarende Le Mans mestre kom i dag smertefrit igennem teknisk kontrol. Tom Kristensen, Dindo Capelle og Allan McNish er det stærke hold der skal køre den nye Audi R15 med gule spejle. Alle 3 er meget afslappede og det til trods for den bidende kulde over Le Mans i dag. Rygterne om at bilen skulle falde i teknisk kontrol faldt heldigvis til jorden, også selvom Audi bilerne var længere tid om at komme igennem kontrollen end de fleste andre.


Allan McNish, Tom Kristensen og Rinaldo Capello.
(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Jan Magnussen var også igennem teknisk kontrol med sin Corvette C6.R, og det sket helt uden problemer, bortset fra vejret. Det var meget regnfuldt og som det fremgår af billedet så var der ikke meget lyst over Le Mans i dag.


Jan Magnussen's Corvette #63.
(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Hankook-Team Farnbacher er kommet igennem teknisk kontrol i dag. Desværre har vi ikke billeder fra teknisk kontrol af den, men vil selvfølgeligt forfølge og prøve at skaffe det de kommende dage.

På grund af det meget dårlige vejr er den tekniske kontrol for Team Essex, så vidt vi er orienteret, blevet udskudt til i morgen, men du skal alligevel ikke snydes for et billede af den nymalede Team Essex Porsche. Bilen er hovedsagelig hvid og grøn nu, og jeg er sikker på at det ikke vil gøre den langsommere.


Team Essex's Porsche er i år hvid og grøn.
(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Den teknisk kontrol fortsætter i dag. Bilerne ruller officielt ikke før på onsdag, men er du på Le Mans bane, så husk at lytte efter hvis der pludseligt lyder en racermotor for fuld gas. Så kan det være et team der har får den idé at de vil shake down test på den bagved liggende flyveplads.


Rinaldo Capello, Pierrick Chazeaud, Tom Kristensen samt Allan McNish.
(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Dagens morsomhed kommer her. Den franske tegner Pierrick Chazeaud har en meget humoristisk tilgang til sporten.


(Grafik: Pierrick Chazeaud - Endurance-Info.com)


Her er bilen der skal give Tom Kristensen den 9. Le Mans sejr.
(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)
Vejgaard

Læs mere om:
 • Allan McNish
 • Casper Elgaard
 • Jan Magnussen
 • Kristian Poulsen
 • Rinaldo Capello
 • Tom Kristensen
 • Audi Sport Team Joest
 • Corvette Racing
 • Team Essex
 • Le Mans
 • 13/06/09 - Le Mans - Le Mans
 •