Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Bliver Audi R15 afvist i teknisk kontrol?

Le Mans 
08/06/09 

Le MansI dag har Tom Kristensens Audi været igennem teknisk kontrol, men han var ikke den eneste dansker der var til offentligskue på torvet i Le Mans by. Hankook-Team Farnbacher har også været igennem skærsilden med deres Ferrari F430 GT. Det er jo teamet hvor Allan Simonsen kører. Jan Magnussen har også været på podiet med hans GT1 Corvette C6.R. Sidste danske team til teknisk kontrol i dag var Team Essex og deres nymalede/dekorerede Porsche RS Spyder.
 

Team Essex bilen der før var meget blå, optræder nu i hvid og grøn, men det er den ikke blevet grimmere af.
I morgen glæder det de resterende danske teams, Kolles og Barazi Epsilon.

Le Mans ugen er startet både kold og våd, og temperaturen sneg sig ikke over 10 grader i formiddags.

Audi teamet var i fuld gang med at pakke ud, de jo senere på dagen i dag skulle til teknisk kontrol, men kiggede man imod den anden ende af pitlane var der ikke skyggen af aktivitet i Peugeot lejren. Bilerne er end ikke ankommet til Le Mans endnu, Hvor er de?

Audi teamet læssede af og her kunne man få syn for sagen, at der er indtil flere aerodynamiske ændringer på R15 raceren i forhold til dem der deltog i 12-timers løbet på Sebring.
Specielt er fronten på bilen ændret en del. Rygtet har floreret i pitlane i formiddags om at Audi vil komme i problemer under teknisk kontrol, men en talsmand fra Audi afviser selvfølgeligt at det skulle være tilfældet, men kun tiden skal vise om der er noget om snakken.

Personlig kan jeg ikke forestille mig at Audi kommer med en der ikke overholder reglementet.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Audi Sport Team Joest Racing
  • Le Mans
  • 13/06/09 - Le Mans - Le Mans
  •